This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mindenkinek megvan a legfélelmetesebb X-akták-rész?

Most, hogy már biztosan visszatér Mulder és Scully, nézzük meg újra a Gumiembert! Ami már annyira nem is tűnik félelmetesnek.

Advertisement

Egymás után térnek vissza a kilencvenes évek kultikus sorozatai: bár a Twin Peaks feltámasztása a legújabb hírek szerint még nem tuti, az X-akták biztosan velünk lesz újra. Chris Carter sci-fi-sorozatához a nyáron hat új epizódot forgatnak, természetesen David Duchovnyval és Gillian Andersonnal.

Ennek örömére megkerestem azt a részt, amelyre a legjobban emlékszem, és nemcsak én: a közvélekedés szerint a Gumiember (eredetileg: Squeeze) című rész volt a legijesztőbb a sorozatban. Élénken emlékszem több részletére is, meg arra, hogy már hiába voltam húszéves, amikor láttam, nagyon félelmetesnek találtam az emberek májával táplálkozó, réseken is átbújó mutánst.

Advertisement

A teljes epizód fent van angolul, és az az igazság, hogy így utólag már egyáltalán nem is olyan félelmetes. Kár, hogy ezt a húsz évvel ezelőtti énemnek már nem mondhatom el.

Share This Story

Get our newsletter