Nekünk itt a Cinknél küldetésünk, hogy személyes élményeinket osszuk meg Önökkel, Drága Olvasók! Sajnos nem történnek mindenkivel olyan csodás dolgok, mint Lacival, azért most elmesélem, mit mondott nekünk Kadark Adalbert barátom tegnap éjjel az 1-es villamoson.

Adalbert: Képzeljetek el egy olyan virágcsokrot, ahol minden szál virág szára egy-egy drót. És minden drót végén egy kövér anyajegy van. Aztán valaki elkezdi ezzel a csokorral cirógatni a szátokat. Egészen addig, amíg hamm, be nem kaptok egyet!

Mi: Huhh

Adalbert: Lehet, hogy minden zacskó mazsolában van egy hízott anyajegy! Amiket levesznek az emberekről, azokat biztos nem dobják ki. Talán épp a túrós palacsintátokba kerülnek.

Egyikőnk: Jaj Adalbert,én mostanáig tökre szerettem a mazsolát!

Adalbert: Vagy csak képzelted! Lehet, hogy engem is képzelsz. Vagy én képzellek titeket. Lehet, hogy most nem is itt vagyok, hanem otthon fekszem az ágyon. Anyám pedig egy vaddisznóbőr a falon.

Mi: Öööö

Adalbert: Egy vaddisznóbőr. Vagy egy héliummal töltött vaddisznóbőrlufi. Vékony zsineget kötök rá, és leviszem sétálni az Örs vezér térre. Legalább elkergetem vele azokat a hülye árusokat az aluljáróból. Sikítozva menekülnének, portékájukat hátrahagyva.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter