This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

"Minden forintot itthon adózom le" - a Napi interjúja Gattyán Györggyel

Illustration for article titled Minden forintot itthon adózom le - a Napi interjúja Gattyán Györggyel

A vasárnap délelőttöt érdemes Magyarország harmadik leggazdagabb emberével, a Docler Holding fejével és a LiveJasmin nevű camszex-szolgáltatás tulajdonosával kezdeni.

Advertisement

A Napi Gazdaság interjújából kiderül, hogy a korai Cink egyik kedvenc figuráját érdeklik a start-up cégek, de az abból befolyó pénz kevésbé. Azt is meg lehet tudni, hogy az Andrássy úton idén nyíló Il Bacio Del Stile nevű áruházában annyi helyet hagytak szabadon, hogy a tervezők már figyelmeztették Gattyánt a nagy luxusra, meg azt is, hogy az iparűzési adót Magyarországon fizeti be a cégek után, még úgy is, hogy sem munkahely-teremtési hozzájárulást, sem pályázati pénzt nem kértek.

Én eddig azt sem tudtam, hogy a Docler ennyire benne van a filmgyártásban, idén fog amerikai mozikba kerülni az Open Grave című Magyarországon forgatott thriller olyan színészekkel, mint a District 9 főszereplője, Sharlto Copley.

Advertisement

Kép: Facebook

Share This Story

Get our newsletter