This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mindeközben megjelent egy fotó a farmer miniszoknyás Schmidt Máriáról

Illustration for article titled Mindeközben megjelent egy fotó a farmer miniszoknyás Schmidt Máriáról

Orbán Viktor beszopatta Európát vagy éppen páriává tett minket? Kit érdekel, amikor a Terror Házának nagyasszonya bulvárinterjút adott. A lábát sajnos kitakarta a saját feje.

Advertisement

Majd kiesett a kezemből a Story az újságosnál, amikor észrevettem a címlapon, hogy magával Schmidt “Terror Lady” Máriával, a kérlelhetetlen orbánista trollal, a legendás vitacikkszerző történésszel készült interjú a lapba.

Őrült berúgások a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatáésért Közalapítvány kuratóriumi ülésein? Jelmezes szex a Kommunizmuskutató Intézet titkárságán? Bikinis napozás a Megszállási Emlékmű tetején? Sikamlós sms-váltás Francis Fukuyamával? Mi a rákról beszélhet a Terror Lady egy storys bulvárinterjúban?

Advertisement

Feljazottabb voltam, mint Semjén Zsolt a borz lyuka előtt, de sajnos csalódnom kellett. Mária asszony legsikalmlósabb sztorija az volt, amikor Robert Kann professzor szemináriumán kiderült, hogy csak ő olvasott el néhány könyvet a bibliográfiából! Ez azért bátor volt egy ismert konzervatív gondolkodótól, az anekdota már a történészpornó határait súrolta. Itt lehetett leginkább tetten érni, hogy mennyire igaza volt Orbán Viktornak, amikor a tusványosi beszédében nemrég azt fejtegette, hogy Európában már a konzervatívok is a liberálisok kottájából játszanak.

Az meg csak a bulvárra jellemző kényszeres kitárulkozásnak köszönhető, hogy az interjúalany még azt is elköpte, a nagyanyja jobban főzött nála! Hősünk ráadásul minden nap úszik és soha nem venne márkás blúzt százezer forintért.

Advertisement

A cikkben a halvány szövegnél érdekesebb a képanyag. Van egy fotó arról a kísérleti színházi előadásról, ahol II. János Pál pápa saját magát, Schmidt Mária viszont - most jön a sikamlós kontent! - Mária Magdolnát játszotta:

Illustration for article titled Mindeközben megjelent egy fotó a farmer miniszoknyás Schmidt Máriáról
Advertisement

Illetve betettek egy fotót a forró farmer miniszoknyát, diszkós övet és búradauerolt hajat viselő Diszkó Máriáról, saccra a nyolcvanas évek elejéről.

Illustration for article titled Mindeközben megjelent egy fotó a farmer miniszoknyás Schmidt Máriáról
Advertisement

De itt ért a legkeserűbb csalódás. Ahol a Legedás Virgácsoknak kellett volna kezdődniük, ott Mária asszony feje jelent meg, hála a kétbalkezes képszerkesztőnek.

Ekkora kapufát!

Share This Story

Get our newsletter