Azt hiszem, abban pártállásra való tekintet nélkül minden magyar ember egyetért, hogy a Zágráb előtti utolsó fizető kapura kell mérnünk az első csapást, arra, ahonnan a dugó kezdődik.

A légierő több hullámban végrehajtott rakéta- és bombatámadásai után a Hende Csaba vezette csapatok ellenállás nélkül hasíthatnak ki egy ék alakú szeletet a horvár maffiaállam testéből. A szükségtelen véraáldozat elkerülése érdekében minden magyar egység előtt Hende Csaba rohamsisakos portréfotóját hordozzák körbe.

[fotó: hetek.hu]

A hídfőállás elfoglalása után a legfontosabb a helyi lakosság villámgyors pszichés megtörése, ezért egy helikoptererraj támogatásával a fővárosba juttatnánk Szijjártó Pétert, Papcsák Ferencet, és a hetek óta nyers hússal etetett Illés Zoltánt.

Advertisement

A főváros meglepetésszerű elfoglalása után a különleges alakulatok a helyszínre szállítják Rákay Philipet, aki a horvát köztévén egymilliárd kunából álnemzeti hévégi műsort szervez, amivel azonnali csődbe viszi a közmédiát. Ha elhúzódnának a hadműveletek, a helyi kommunikáció részleges lebénulása később még jól jöhet nekünk. Ha pedig a vészforgatókönyv lép életbe, és a horvátok ellentámadást indítanak, felmerülhet a rettegett, négy fideszes médiagerillából álló Kommunikációs Kommandó, vagyis Borókai "Bazooka" Gábor, Kumin "Instant Kill" Ferenc, G. Fodor "Pussy Riot" Gábor és Széles "Big Daddy" Gábor frontvonalak mögötti bevetése is.

Advertisement

[grafika: majomhaz]

Zágráb elfoglalásával a háborút még csak félig nyertük meg, a helyieknek nagy gyakorlatuk van az elhúzódó gerillaharcban.

Advertisement

A Duna menti, Vukovárig terjedő front parancsnoka Lázár János altábornagy lenne, akit a helyszínen ifj. Sánta János, a Continental dohánygyár tulajdonosa helyettesítene.

Advertisement

Az Adriai Front parancsnoka Vitézy Tamás vezérezredes, egykori üzletember, aki első intézkedésvel az utcára vezényelné az összes dalmáciai szállodája szobaasszonyait, zavart okozva ezzel az ellenség soraiban, mélyen a frontvonal mögött. Vitézy parancsnoksága alatt állna az Egyesült Adriai Milliárdos Század is, amelyik montenegrói szállodáiból irányítaná a Második Front hadműveleiet, mélyen a burekosok hátában. A szemtelen horvátok elleni büntetőháború nem puszttán kormányzati, hanem összenemzeti ügy, ezért a Második Front a térségben igen aktív Leisztinger Tamás csapatai is támogatnák.

Az adriai front tagoltsága, a megközelíthetetlen hegyi terepek elhúzódó háborút sejtetnének, ezért felmerülhet a kormány V2-es fegyverének, a puha, plüss mackójelmezbe öltöztetett Kövér házelnöknek a bevetése is. Ahol ő megjelenik, ott a legmegátalkodottabb diverzáns csoportok is leszivárognak a búvóhelyeikről, hogy megsimogassák.

Advertisement

A legkönnyebbnek az Isztriai Front ígérkezik, amit Habony Árpád dandártábornok egy terepjáróból kicsipogva lerendez 2 hét alatt.

A harci taktikánk egyértelmű: villámgyors előrenyomulás, a magyar csapatok leszednek minden "sobe" táblát a magánházakról, majd ráteszik a kezüket a see hecht- tintahalgyűrű-és pleszkavica-készletekre, azonnali csődbe vive az országot. Az esetleges maradék ellenállást megtörendő a Kaminsky Fanni vezérezredes vezette propganadegységeink olyan fényképeket szórnának le repülőkről, amiket Orbán Viktor simogatja, eteti és apportiroztatja a mosolygó Hernádi Zsoltot,.

Advertisement

Köcsög horvátok ezután kétszer meggondolják, hogy be merjenek-e szólni a Főnök embereinek.