This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Miközben mindenki Orbánt ünnepli, lebukott Gyurcsány?

Illustration for article titled Miközben mindenki Orbánt ünnepli, lebukott Gyurcsány?

Egészen elsikkad a nagy ötvenes ünneplésben, hogy egy most nyilvánosságra hozott hangfelvételen Rózsa-Flores Eduardo azt mondta, Szilvásy György egykori titok- és kancelláriaminiszter és maga Gyurcsány Ferenc szivárogtatták ki rajta keresztül az őszödi beszédet. Hogy még szebb legyen, több vezető szocialista politikus tudtával, a felvételen Toller László, Lendvai Ildikó és Kiss Péter neve hangzik el. Brády Zoltán a Kapu folyóirat főszerkesztője szerint ráadásul emiatt ölték meg Rózsa-Florest Bolíviában.

Advertisement

Nem hittem volna, hogy ennyivel az események után kezd majd igazán szórakoztatóvá válni az őszödi buli. Most már kicsit értem, amit pár napja nem, hogy Gyurcsány miért ilyen végtelenül ügyetlenül, nevetségesen jött elő a Heti Válaszban a saját tök hiteltelen kiszivárogtatás-verziójával, a Megerőszakolt Fibiszes segítségével. Hát nyilván azért, mert megneszelte, hogy a Hír Tv-nél ott a felvétel, amin Rózsa-Flores beszél, sőt nemhogy beszél, de pont őrá vall, és ezért gyorsan kellett lépnie. Ettől persze Rózsa-Flores verzióját pont olyan óvatosan érdemes fogadni, mint a Szabó "Megerőszakolt" Bálint által a HV-ben előadottakat.

Advertisement

Ha viszont kiderülne, hogy ez a Rózsa-Flores-féle változat az igazi megoldás, akkor végre hivatalos papír lesz róla, hogy az MSZP egykori és jelenlegi vezetői idióták. Ugyanis ez esetben azért szivárogtattak saját magukról, mert azt hitték, a választók szemében kifejezetten jól fognak kijönni a dologból. Hát nem csodálom, hogy Orbán álltólag hónapokig boldogan ült a felvételeken! Én is ezt tettem volna a helyében, miközben nagyobbra nőtt volna a májam, mint egy fideszes trafikos bankszámlája.

Share This Story

Get our newsletter