​Mikor olvastál ilyet a Magyar Nemzet online címoldalán?

Illustration for article titled ​Mikor olvastál ilyet a Magyar Nemzet online címoldalán?

Tóta W. Árpádot leigazolta a Nemzet? Nem! De kábé annyira kemények az internetadóval.

Advertisement

Utoljára a reklámadó bevezetésekor voltak ilyen kormányellenesek a kormánylapban, de ennyire még akkor sem volt vitriolos a stílus.

Tóth Szabolcs Töhötöm írásának lényege egy mondatban: Varga Mihály a hülyeségével sikeresen fogja újraéleszteni a mostanra gyakorlatilag csak a Facebookon létező ellenzéket.

Advertisement

És hogy a szív is megszakadjon, itt egy idézet a Szegény kormánypárti szerző panaszaiból:

Más kérdés, hogy azt még én sem teljesen értem, hogy miért jó a kormánypártoknak egy olyan intézkedés, amely egyszerre dönti romba a több éve tartó rezsicsökkentés eredményeit, és robbant ki olyan elégedetlenségi hullámot majd, amit – éppenséggel internet-előfizetők híján – Deutsch Tamás ügyes facebookos kommunikációja sem tud majd lecsillapítani.

Most abba már nem mennék bele, hogy miképpen csökkenti ez a tervezett adó a digitális szakadékot és egyenlőtlenséget az országban, miképp szolgálja majd azok érdekeit, akik sokoldalúan szeretnének tájékozódni az internetről (úgy is mint a támogatni szándékozott középosztály tagjai), és mi lesz így a miniszterelnök úr ígéretéből, miszerint 2018-ra minden háztartásban lesz széles sávú internet. Nem mennék bele, mert ezt én sem értem.

Share This Story

Get our newsletter