T√≥ta W. √Ārp√°dot leigazolta a Nemzet? Nem! De k√°b√© annyira kem√©nyek az internetad√≥val.

Utoljára a reklámadó bevezetésekor voltak ilyen kormányellenesek a kormánylapban, de ennyire még akkor sem volt vitriolos a stílus.

T√≥th Szabolcs T√∂h√∂t√∂m √≠r√°s√°nak l√©nyege egy mondatban: Varga Mih√°ly a h√ľlyes√©g√©vel sikeresen fogja √ļjra√©leszteni a mostanra gyakorlatilag csak a Facebookon l√©tezŇĎ ellenz√©ket.

Advertisement

√Čs hogy a sz√≠v is megszakadjon, itt egy id√©zet a Szeg√©ny korm√°nyp√°rti szerzŇĎ panaszaib√≥l:

M√°s k√©rd√©s, hogy azt m√©g √©n sem teljesen √©rtem, hogy mi√©rt j√≥ a korm√°nyp√°rtoknak egy olyan int√©zked√©s, amely egyszerre d√∂nti romba a t√∂bb √©ve tart√≥ rezsics√∂kkent√©s eredm√©nyeit, √©s robbant ki olyan el√©gedetlens√©gi hull√°mot majd, amit ‚Äď √©ppens√©ggel internet-elŇĎfizetŇĎk h√≠j√°n ‚Äď Deutsch Tam√°s √ľgyes facebookos kommunik√°ci√≥ja sem tud majd lecsillap√≠tani.

Most abba m√°r nem menn√©k bele, hogy mik√©ppen cs√∂kkenti ez a tervezett ad√≥ a digit√°lis szakad√©kot √©s egyenlŇĎtlens√©get az orsz√°gban, mik√©pp szolg√°lja majd azok √©rdekeit, akik sokoldal√ļan szeretn√©nek t√°j√©koz√≥dni az internetrŇĎl (√ļgy is mint a t√°mogatni sz√°nd√©kozott k√∂z√©poszt√°ly tagjai), √©s mi lesz √≠gy a minisztereln√∂k √ļr √≠g√©ret√©bŇĎl, miszerint 2018-ra minden h√°ztart√°sban lesz sz√©les s√°v√ļ internet. Nem menn√©k bele, mert ezt √©n sem √©rtem.