Miért vegyél el magyar asszonyt

Értem én, hogy szükség van kamu oldalakra, hogy berántsanak szerencsétlen flótásokat megrendelt házasságokra meg postán küldött feleségekre, de a Hungarian Beauty-t nem értem. Már csak azért sem, mert láthatólag semmit sem reklámoz, nincsen mögötte adatbázis, az összes reklám rajta ázsiai meg orosz csajokat hirdet.

Egy csomó anyag persze lopott rajta, a Magyar Turizmus hivatalos kiadványától kezdve az ilyen szefós randitippeken át a kedves Eger-promóciókig. A legsúlyosabb a kétszer tíz pont, az első arról, hogyan döntheted el neked valók-e a magyar lányok, a második pedig arról, hogy mik az előnyei ha elveszel egyet. A második 10-es lista így néz ki:

1. Második otthonod lesz Európa.

2. Mivel Magyarország EU-tag, könnyű állampolgárságot szerezned.

3. A magyarokat tisztelik egész Európában.

4. A magyar nővel megkapod a nyelvét, kultúráját és konyháját.

5. A gyerekeitek kétnyelvűek lesznek.

6. Magyarország megengedi a kettős állampolgárságot.

7. A magyar nők inkább spórolnak, mint költenek, ez a magyar pengő évtizedekkel ezelőtti gyors inflációjának köszönhető.

8. A magyar nők inkább veszik igénybe a felsőoktatást, mint az amerikaiak.

9. A magyar nők a statisztika szerint jobban vezetnek autót, mint az amerikaiak, ritkán használják a telefonjaikat vezetés közben.

10. A magyar nők sokkal könnyebben alkalmazkodnak az amerikai élethez, mint az oroszok vagy az ukránok.

Advertisement

Bár ha valaki el szeretné olvasni Gloria Emerson híres vietnámi haditudósító 1967-ben, a New York Times-ben publikált Budapest: The Prettiest Girl In Eastern Europe cikkét, akkor legalább nem kell az újság oldalán pénzért regisztrálnia, mert azt lelopták.

Share This Story