√Črtem √©n, hogy sz√ľks√©g van kamu oldalakra, hogy ber√°ntsanak szerencs√©tlen fl√≥t√°sokat megrendelt h√°zass√°gokra meg post√°n k√ľld√∂tt feles√©gekre, de a Hungarian Beauty-t nem √©rtem. M√°r csak az√©rt sem, mert l√°that√≥lag semmit sem rekl√°moz, nincsen m√∂g√∂tte adatb√°zis, az √∂sszes rekl√°m rajta √°zsiai meg orosz csajokat hirdet.

Egy csom√≥ anyag persze lopott rajta, a Magyar Turizmus hivatalos kiadv√°ny√°t√≥l¬†kezdve az ilyen szef√≥s randitippeken √°t¬†a kedves Eger-prom√≥ci√≥kig. A legs√ļlyosabb a k√©tszer t√≠z pont, az elsŇĎ arr√≥l, hogyan d√∂ntheted el neked val√≥k-e a magyar l√°nyok, a m√°sodik pedig arr√≥l, hogy mik az elŇĎnyei ha elveszel egyet. A m√°sodik 10-es lista √≠gy n√©z ki:

1. Második otthonod lesz Európa.

2. Mivel Magyarorsz√°g EU-tag, k√∂nnyŇĪ √°llampolg√°rs√°got szerezned.

3. A magyarokat tisztelik egész Európában.

4. A magyar nŇĎvel megkapod a nyelv√©t, kult√ļr√°j√°t √©s konyh√°j√°t.

5. A gyerekeitek k√©tnyelvŇĪek lesznek.

6. Magyarorsz√°g megengedi a kettŇĎs √°llampolg√°rs√°got.

7. A magyar nŇĎk ink√°bb sp√≥rolnak, mint k√∂ltenek, ez a magyar pengŇĎ √©vtizedekkel ezelŇĎtti gyors infl√°ci√≥j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎ.

8. A magyar nŇĎk ink√°bb veszik ig√©nybe a felsŇĎoktat√°st, mint az amerikaiak.

9. A magyar nŇĎk a statisztika szerint jobban vezetnek aut√≥t, mint az amerikaiak, ritk√°n haszn√°lj√°k a telefonjaikat vezet√©s k√∂zben.

10. A magyar nŇĎk sokkal k√∂nnyebben alkalmazkodnak az amerikai √©lethez, mint az oroszok vagy az ukr√°nok.

B√°r ha valaki el szeretn√© olvasni Gloria Emerson h√≠res vietn√°mi haditud√≥s√≠t√≥ 1967-ben, a New York Times-ben publik√°lt Budapest: The Prettiest Girl In Eastern Europe cikk√©t, akkor legal√°bb nem kell az √ļjs√°g oldal√°n p√©nz√©rt regisztr√°lnia, mert azt lelopt√°k.