This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Miért szekálják a piros nadrágos férfiakat?

Illustration for article titled Miért szekálják a piros nadrágos férfiakat?

A britek fele ki nem állhatja, ha piros nadrágban mutatkozó férfit lát. Mi áll a rejtélyes ellenszenv mögött? Mi a helyzet Magyarországon? Most mit csináljak a piros nadrágjaimmal?

Advertisement

A YouGov felmérése alapján a britek 40 százalékának nem tetszik a trend, 24 százalék pedig teljes elutasítja a dolgot. Míg a lakosság 12 százalékának kifejezetten tetszik az új divat, addig a többiek olyan szavakkal illetik a piros farmeres férfiakat, mint "idióta", "őrült", "egy vicc" és "bohóc".

A BBC News cikke a White Stripes-os Jack White-ot hibáztatja azért, hogy most már Rio Ferdinand, Jonathan Ross, Tommy Hilfiger és Tinie Tempah is vörös farmerben flangál. A közvélekedés szerint a gazdagok és a hipszterek keresztmetszetébe tartozó szerencsétlenek élnek a trendnek, és jól tudjuk, hogy a hipsztereket és a gazdagokat senki sem szereti.

Advertisement

Magyarországon egyelőre semmi jele a vörösellenességnek, de ha legközelebb meglátok valakit ilyen színű nadrágban, esküszöm megverem.

Share This Story

Get our newsletter