Szab√≥ L√°szl√≥ Zsolttal, az MTVA vez√©rigazgat√≥j√°val k√©sz√≠tett interj√ļt a N√©pszabads√°g, amibŇĎl egy csom√≥ √©rdekes dolog kider√ľlt. P√©ld√°ul: az M1 megjelen√©se vil√°gsz√≠nvonal√ļ, a magyar ember pedig homo politicus, mert √©rdeklik az inform√°ci√≥k.

Az interj√ļban el√©g kem√©nyen egym√°snak fesz√ľl a N√©pszabads√°g √©s Szab√≥, aki pr√≥b√°l visszat√°madni, de ink√°bb v√©dekez√©sre k√©nyszer√ľl. Szerinte naponta t√∂bb milli√≥an n√©zik ŇĎket, √©s a hib√°k, amelyeket a magyar sajt√≥ olyan nagy kedvvel nagy√≠t fel, csak a mŇĪsoridŇĎ t√∂red√©k√©t teszik ki. √ögyhogy a koll√©g√°i munk√°j√°√©rt nem letol√°s, hanem dics√©ret j√°r.

Az el√©g vicces interj√ļban kit√©rnek n√©h√°ny konkr√©t szem√©lyre is, p√©ld√°ul a h√≠rhamis√≠t√≥nak nevezhetŇĎ ‚Äď de nem h√≠rhamis√≠t√≥!! ‚Äď Papp D√°nielre √©s N√©meth Sok Mindent Kellett Most Elhallgatniuk Bal√°zsra. Sz√≥ba ker√ľlt a 80 milli√°rdos k√∂lts√©gvet√©s √©s a Simicska-mŇĪsorok is.

Advertisement

A cikk ezzel a kérdéssel indult.

‚Äď Mikor mond le?

‚Äď Udvarias ember vagyok, teh√°t csak √∂n√∂k ut√°n! Viccet f√©lret√©ve, nem gondolom, hogy le kellene mondanom. Mi√©rt gondolj√°k ezt?

Advertisement

√Čs ezzel z√°rult.

‚Äď Am√≠g egy h√≠rhamis√≠t√≥ az MTVA tartalomszolg√°ltat√°si igazgat√≥ja, addig ez nem k√∂zszolg√°lati m√©dia.

‚Äď Csak a j√≥lnevelts√©gem miatt nem v√°gok vissza √∂n√∂knek, hogy esetleg milyen koll√©g√°k dolgoznak m√°s sajt√≥term√©kekn√©l, de ha √∂n√∂k √≠gy gondolj√°k, lelk√ľk rajta.

Advertisement

√Črdemes az eg√©szet elolvasni.