Mert a leg√°rtatlanabb besz√©lget√©s v√©ge is horrorisztikus sebes√ľl√©ssel j√°r√≥ csonkol√°sos munkahelyi baleset lehet. Ez t√∂rt√©nt n√©h√°ny perce a Cink-Gawker-Kinja-szerkesztŇĎs√©gben.

Az eg√©sz √ļgy indult, hogy a leendŇĎ Gawker-szerkesztŇĎs√©grŇĎl besz√©lgett√ľnk, az iroda ugyanis nemsok√°ra nagyobb helyre k√∂lt√∂zik a Belv√°rosban. Kor√°bban m√°r sz√≥ba ker√ľlt, hogy az √ļj helyre venn√©nk dekor√°ci√≥nak p√°r r√©gi magyar munkav√©delmi plak√°tot. Ez√©rt √≠rta azt Gr√≥f J√°rd√°nh√°zy, az io9 sci-fi blog szerzŇĎje a szerkesztŇĎs√©gi chaten, hogy "ha m√°r √ļgyis nagyon okos t√°bl√°kat akartok elhelyezni az irod√°ban, ennek is jusson m√°r hely valahol!", √©s becsatolta ezt a k√©pet:

Nem telt el több 16 percnél, amikor Etele, a dizájner a "vagy inkabb igy" szöveg kíséretében már posztolta is a vizuális reakcióját:

Ez sem volt kutya, de √ļjabb 9 perc, √©s lehullott a neutronbomba. Aki ledobta, az Serif, aki olyan dolgokat programoz, amiket √©n meg sem tudok nevezni. Ňź sz√∂veget nem is √≠rt, csak egy k√©pet k√ľld√∂tt:

Advertisement

Erre az esetre találták ki a "kimaxolta" kifejezést. Ma is zaklatottan fogok elaludni!