This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Miért harap a Józsika, ha megfújják a seggét?

Illustration for article titled ​Miért harap a Józsika, ha megfújják a seggét?

A Facebook igen ritkán szórakoztató, de ha igen, akkor nagyon. Segíts nekem megfejteni egy vicces, titokzatos státuszriportot, amit a falamon találtam!

Ki akartam próbálni, Józsika is harap-e ha megfújom a seggét. Óvatos voltam, a fejét fogtam a kezemmel. És megfújtam.

Pityke egy méteres ugrással termett ott, és majdnem megint homlokonharapott.

Néha kiszámíthatatlan a világ...

Egyszerre költői és titozatos jelentés egy Másik Világból, ami egyszer csak megjelent a falamon. De mit jelent? Oké, az nyilvánvaló, hogy minimum az egyik résztvevő, Pityke egy kutya. De ki lehet Józsika? Ő is kutya, vagy az MTK irányító középpályása vagy valaki egészen más? Ha Józsika seggét fújják, miért a Pityke harap? És ha a Pityke mégsem kutya, hanem a legviccesebben nyilatkozó magyar fociedző, aki valaha maffiaellenes rendőr volt? És egyáltalán, miért akarná valaki akár egy kutya, akár egy rendőr seggét fújkálni? Főleg, ha a Pityke ezért egyszer már megharapta!

Advertisement

Ezernyi kérdés, ugyanakkor ezernyi remek lehetőség. Ha van kedved, segíts nekem, és írd meg a fejedben élő háttérsztorit arról, hogy igazából mi történhetett!

Advertisement

(via a saját tumblrem)

Share This Story

Get our newsletter