Illustration for article titled Miért egy olvashatatlan táblát tartó hahás aktivistát kötöttek fel az egyetem homlokzatára?

Eddigi munkásságához méltó akcióval vezette föl a Hallgatói Hálózat az e percekben folyó sajtótájékoztatóját: kötélen kilógattak egy fickót a Corvinus egyetem homlokzatára, aki a talajszintről olvashatatlan táblát tartott a kezében. Ha nincs a hvg.hu fotója, soha a büdös életben ki nem derült volna, hogy mit akarnak. Így mondjuk rosszabbul jártak, mert elolvashatóvá vált a tökéletesen értelmetlen "minden ideköt" szöveg. 

Advertisement

És ez az egész lassan már tendenciává válik! Ott gyalogoltam a legutóbbi Békemenet közepén, amikor a Margit-híd felől érkező nyugdíjas Orbán-imádók izgatottan vették észre, hogy a Nyugati felüljáróról egy csapat fiatal olvashatatlan molinókat lógat le. Lett is nagy betűzgetés, de még én, az álfiatal sem tudtam segíteni rajtuk. Dadaizmus? Anarchizmus? Az öregeket akarja megszégyeníteni a HaHa az olvashatatlan transzparenseivel? Józan félelem attól, hogy valaki képes lesz elolvasni a követeléseiket? Ha valaki többet tud nálam, például mert hahás, könyörgök, kommentelje ide a megoldást!

EDIT: Arra az alkérdésre legalább már van válasz, hogy miért pont "Minden ideköt". Erre a videóra akartak ironikusan utalni, magyarázta el egy ex-Hahás, akinek azóta állása lett, így már nem hahás. 

Share This Story

Get our newsletter