Eddigi munk√°ss√°g√°hoz m√©lt√≥ akci√≥val vezette f√∂l a Hallgat√≥i H√°l√≥zat az e percekben foly√≥ sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°t: k√∂t√©len kil√≥gattak egy fick√≥t a Corvinus egyetem homlokzat√°ra, aki a talajszintrŇĎl olvashatatlan t√°bl√°t tartott a kez√©ben. Ha nincs a hvg.hu fot√≥ja, soha a b√ľd√∂s √©letben ki nem der√ľlt volna, hogy mit akarnak. √ćgy mondjuk rosszabbul j√°rtak, mert elolvashat√≥v√° v√°lt a t√∂k√©letesen √©rtelmetlen "minden idek√∂t" sz√∂veg.¬†

√Čs ez az eg√©sz lassan m√°r tendenci√°v√° v√°lik! Ott gyalogoltam a legut√≥bbi B√©kemenet k√∂zep√©n, amikor a Margit-h√≠d felŇĎl √©rkezŇĎ nyugd√≠jas Orb√°n-im√°d√≥k izgatottan vett√©k √©szre, hogy a Nyugati fel√ľlj√°r√≥r√≥l egy csapat fiatal olvashatatlan molin√≥kat l√≥gat le. Lett is nagy betŇĪzget√©s, de m√©g √©n, az √°lfiatal sem tudtam seg√≠teni rajtuk. Dadaizmus? Anarchizmus? Az √∂regeket akarja megsz√©gyen√≠teni a HaHa az olvashatatlan transzparenseivel?¬†J√≥zan f√©lelem att√≥l, hogy valaki k√©pes lesz elolvasni a k√∂vetel√©seiket? Ha valaki t√∂bbet tud n√°lam, p√©ld√°ul mert hah√°s, k√∂ny√∂rg√∂k, kommentelje ide a megold√°st!

EDIT: Arra az alkérdésre legalább már van válasz, hogy miért pont "Minden ideköt". Erre a videóra akartak ironikusan utalni, magyarázta el egy ex-Hahás, akinek azóta állása lett, így már nem hahás.