Mert egy √°ll√°skeresŇĎ weboldalt rekl√°moz. De olyan fantasztikus tehets√©ggel, hogy a kattint√≥k h√°romnegyede a jelek szerint arra se j√∂tt r√°, hogy a vide√≥, amit vadul osztogat, igaz√°b√≥l rekl√°m, pedig oda van √≠rva.

Ez a j√≥ a netes rekl√°mban: nem kell eldolgozni a sorj√°t, semmi sz√ľks√©g technikai profizmusra, sŇĎt a fenti vide√≥ √©lvezeti √©rt√©k√©t csak n√∂veli, ahogy az als√≥gaty√°ban vasal√≥ Berki 10 m√°sodpercenk√©nt ijedten kin√©z a k√©pbŇĎl, mert elfelejtette a sz√∂veg√©t. A filmmel ma reggel r√∂vid egym√°sut√°nban h√°rom ismerŇĎs√∂mn√©l tal√°lkoztam plusz lev√©lben is elk√ľldte Klinkerhoffen. Egy ingyenes vide√≥-√∂n√©letrajzot √≠g√©rŇĎ sz√°jt hirdet√©se ez.

Berki pont akkora rekl√°msz√≠n√©sz-tehets√©g, mint koll√©g√°ja, Dzsudzs√°k Bal√°zs, akinek a napokban l√°ttam egy fantasztikus Nike-rekl√°mj√°t, amiben egy boltban t√°tott sz√°jjal n√©z cipŇĎket, de egyelŇĎre nem tal√°lom sehol neten.

Berki vide√≥j√°ban a nagy muri az, hogy mennyien vett√©k komolyan, b√°rmit is jelentsen ez ebben az √∂sszef√ľgg√©sben. Ennek megfelelŇĎen a Youtube-kommentek sim√°n nyaldoss√°k a film sz√≠nvonal√°t:

Advertisement

√Čn egyed√ľl azt nem √©rtem, mi√©rt nem vasal√≥t rekl√°moztatnak vele.