Szemtan√ļk szerint m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n vagy p√©nteken Pusk√°s Andr√°s alpolg√°rmester-lak√°sszomsz√©ddal leparkoltak, majd minden cuccot √°tpakoltak egy m√°sik aut√≥ba. Az A6-os kombi az√≥ta is ott √°ll az Ap√°czai gimn√°zium udvar√°n. Az ott dolgoz√≥k szerint ezzel a kocsival szokott naponta j√°rni Cec√≠lia asszony.

Rog√°n A6-osa m√©g a mostani lak√°sbotr√°ny elŇĎtt, febru√°r k√∂zep√©n lett t√©ma, amikor kider√ľlt, hogy b√°r a vagyonbevall√°s√°ban egy Audi A3-as szerepel, egy A6-ossal j√°r. A politikus akkor azt nyilatkozta az Indexnek, hogy ez egy csereaut√≥ csak, amit az A3-as jav√≠ttat√°s√°nak idej√©re kapott az √ľgyet int√©zŇĎ c√©gtŇĎl:

Rog√°n kijelentette: az√©rt ker√ľlt hozz√° az A6-os, mert a 2011 √≥ta tart√≥s b√©rletben haszn√°lt A3-as sebess√©gv√°lt√≥ja felmondta a szolg√°latot, √©s a tulajdonos ‚Äď az orsz√°g egyik legnagyobb flottakezelŇĎ c√©ge ‚Äď a jav√≠t√°s idej√©re egy csereaut√≥t biztos√≠tott sz√°m√°ra. A fideszes politikus szerint az is elk√©pzelhetŇĎ, hogy v√©gleg lecser√©li a meghib√°sodott aut√≥t a nagyj√°b√≥l k√©t√©ves Audi kombira, mert annak b√©rleti d√≠ja nem sokkal magasabb az eddigin√©l.

Vagy a jav√≠ttat√°s tart hossz√ļ ideig, vagy Rog√°n k√∂zben megvette az A6-ost, de az√≥ta is ezzel az aut√≥val j√°rt a csal√°d, azt√°n egyszer csak le√°lltak vele, egy j√≥ h√©ttel ezelŇĎtt. Rog√°nt az Ap√°czai gimn√°zium dolgoz√≥i f√ļjt√°k be, mert r√°l√°tnak a kocsij√°ra. A politikus A6-osa ugyanis rendszeresen parkol a Belv√°rosban, az Ap√°czai Gimn√°zium udvar√°n, ahol a k√∂rnyezŇĎ sz√°lloda vend√©gei is leteszik az aut√≥ikat. Logikus helyv√°laszt√°s, hiszen gyakorlatilag ugyanitt, a Cukor utca 5. alatt van a belv√°rosi Fidesz-iroda. Az ott dolgoz√≥k szerint ezzel a kocsival √°ltal√°ban Rog√°n-Ga√°l Cec√≠lia szokott k√∂zlekedni, sŇĪrŇĪn l√°tj√°k be√°llni ide.

A kocsit azonban a m√ļlt h√©t m√°sodik fel√©ben le√°ll√≠tott√°k itt, az aut√≥b√≥l kisz√°ll√≥ Rog√°n, illetve Pusk√°s Andr√°s alpolg√°rmester - a Fidesz-frakci√≥vezetŇĎ lak√≥szomsz√©dja a Pasa Parkb√≥l - pedig √°ll√≠t√≥lag mindent kir√°moltak a kombib√≥l, a cuccokat √°ttett√©k egy m√°sik aut√≥ba, √©s elhajtottak. Az A6-os √≠gy t√∂bb, mint egy hete itt vesztegel, a fenti k√©pet ma a d√©li √≥r√°kban lŇĎtt√©k.

Az √ľgyben t√∂bb k√©rd√©st is k√ľldt√ľnk A Fidesz √©s az V. ker√ľleti √∂nkorm√°nyzat sajt√≥oszt√°ly√°nak, hogy kider√ľlj√∂n, Rog√°n√©k az√©rt tett√©k-e le itt az aut√≥t, mert elk√©sz√ľlt k√∂zben az A3-as, vagy m√°s oka volt a dolognak.