This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Miért adnak egy liter Domestost az újszülöttek szüleinek?

Illustration for article titled ​Miért adnak egy liter Domestost az újszülöttek szüleinek?

Reggel óta ez a kérdés foglalkoztat. De képtelen vagyok magyarázatot találni.

Mintha valami fostos kiskutyát vinnének haza, a most született Bandi szülei - akik blogot vezetnek az egészről - a szokásos kórházi ajándékcsomagban a kuponfüzetek mellett egy literes fertőtlenítőszert találtak. Márpedig garantált, hogy Bandi még hosszú hónapokig nem fogja összekakálni a padlót. És ha már, akkor adhattak volna egy viledát is hozzá.

Advertisement

De tényleg, mi ez a Domestos? Egy csecsemő még irtó sokáig nem mászkál a padlón, úgyhogy emiatt tutira nincs szükség a vegyszerre. Az ágyát meg ezzel nem lehet fertőtleníteni. Lehet, hogy ez a háztartási vegyipar üzenete az anyáknak, hogy itt az alkalom tisztaságmániássá válni? Vagy a realista kórház szeretné tudatosítani a naiv suülőkben, hogy itt nemsokára rettenetes dolgok jönnek? El sem tudom képzelni, bármilyen szemnyitogató tippnek nagyon örülnék!

Mi is kaptunk annak idején ilyen segélycsomagot, de amennyire emlékszem, abban papírok és kuponok mellett pár termékminta volt, talán pelenka és még néhány apróság.

Share This Story

Get our newsletter