Nincs jobb a húszéves hírnél! Egyetlen magyarországi koncertjét 93-ban adta La Toya Jackson, minden helyek közül pont a Hotel Sopronban, majd trükkös módon akarta megduplázni a gázsiját.

Advertisement

Minderről a magyar internet ismert közelmúlttörténésze, Fostosrecska számol be a mikroblogján. A mikrotörténész Pratser Ferenc, a szálló legendás igazgatója egyik interjúját találta meg a net egyik poros szegletében, ebben említi a Hotel Sopron tizedik születésnapjára szervezett koncertet. De Recska többet tud, mint amennyit az igazgató elárult:

Annyi hozzátartozik még a sztorihoz, hogy miután La Toya befejezte a koncertet, felment a szobájába lepihenni. Majd később hívta a recepciót, hogy betörtek a szobájába és ellopták minden ékszerét, óráját. A személyzet elkezdte átnézni a szobát, majd találtak egy zoknit, amibe az összes óra, meg ékszer bel volt csomózva. Amikor feltették a kérdést, hogy ez mégis mi a fasz, akkor idegesen összepakolt és elhagyta a hotelt.

Advertisement

És ehhez Dictatornak is volt egy kis kiegészítése:

Azóta egy lakosztály, a bizonyos "La Toya Lakosztály" viseli a nevét, ahol volt szerencsém megszállni a VOLT fesztivál szervezőinek vendégszeretét élvezve. Az egész luxuslakást áthatja La Toya (és a kora 90-es évek) szelleme, ami többek között az ott tartózkodását megörökítő Esti Hírlap és Kacsa magazin bekeretezett cikkei jelentik elsősorban.

Advertisement

A fent látható videón La Toya húsz év után találkozik újra Bubbles-zal, Michael Jackson egykori majmával.

Ebből a videóból pedig megérthető, miért La Toya a Jackson-család Zámbó Krisztiánja:

Share This Story

Get our newsletter