Illustration for article titled ​Mi van, ha Rezesovát kicserélték valaki másra?

Vagyis nem ő ül most börtönben. A szezon legklasszabb összeesküvés-elméletét osztotta meg velünk egy olvasó. Tényleg, nem volt rohadt gyanús, hogy miért engedték ki Rezesovát egy napra?

Advertisement

Az összeesküvés-elméleteket mindenki szereti, a népesség egyik fele azért, mert terjeszti őket, a másik fele meg mert szörnyülködik rajtuk. Éppen ezért most mindenki kedvére teszek, amikor publikálom az előbb M.-től érkezett vicces és bátor konteót arról, miért engedték ki egy napra, majd vitték vissza a börtönbe a brutális balesetet okozó szlovák asszonyt.

Figyu, tök rég óta gondolom azt, hogy a Rezesovának ez az egynapos kiengedés, majd visszakaptározás csak egy dologra volt jó, arra, hogy kicseréljék. Ha végig gondolod, hogy nem beszélt sokat az eljárás alatt (konkrétan semmit), meg hogy ennyi idő elég ahhoz, hogy egy cigánytelepről kifehérítsenek valakit 1m EUR-ért, meg hogy a Prestige Towersben el lehetett helyezni egy szekrényben a csajt, aki a kecóban helyet cserélt rezesovával, akkor te is arra jutsz, hogy lehet, hogy kicserélték. viszont miután ezt elolvasod, már biztos lehetsz benne.

A II.fokú tárgyalásról mindenképp kell fotó, de legjobb lenne egy a böriből. Mindenki nyer vele, win-win-win, Rogán, aki igazságot tett, szegény milliomosnő is, aki azért ekkora bajba nem akart keveredni, meg a közvélemény, aki látja a példás bűnhődést.

Advertisement

(A linket megkattintva egy kínai pártfunkcionárius-feleség gyilkossági peréről szóló cikkre jutunk, a nőt a kínai közösségi oldalakon azzal gyanúsítják, hogy egy hasonmást küldött önmaga helyett a tárgyalóterembe.)

Na, mit szóltok? Ugye, hogy tökéletes konteó a legregényesebb fajtából, még akkor is, ha egy szlovákot senki sem nézne kínainak?

Advertisement

Ha tudod, mondjuk láttad Rezesovát pár napja Liptószentmiklóson dzsoggolni, akkor erősítsd meg, ha van ellenbizonyítékod, cáfold!

Share This Story

Get our newsletter