Lejjebb ki fog der√ľlni, hogy hark√°nyi fideszesnek se m√©znyal√°s lenni, de azt m√°r most el√°rulhatom, hogy mak√≥i k√≥bor kuty√°nak m√©g sokkal kev√©sb√©. A D√©lmagyarorsz√°g cikk√©be √°gyazott vide√≥n Dancsi P√©ter arr√≥l mes√©l, j√≥ r√©szletesen, hogy tavaly 50-100 kuty√°t v√©geztek ki fejl√∂v√©ssel majd dobtak ki a szemetes kont√©nerbe a mak√≥i sint√©rtelepen.

(Rem√©lj√ľk, nem √≠gy fogja v√©gezni Zs√∂mi, aki Ny√≠regyh√°za-S√≥st√≥hegyen tŇĪnt el √©s "kiss√© kacska l√°bai vannak".)

Kecskem√©ten viszont embernek nem j√≥ lenni, a baon.hu egyik olvas√≥ja a jogos√≠tv√°ny-hosszabb√≠t√°si ruti√ľgy√©ben m√°sf√©l h√≥nappal k√©sŇĎbbi idŇĎpontot kapott a Navracsics miniszter v√≠zi√≥j√°ban mindent elint√©zŇĎ k√©jlakk√©nt megjelenŇĎ Kecskem√©ti J√°rosi Hivatalt√≥l.

"Bea Vasmegyeren √©l √©s szeretne rendŇĎr lenni". KezdŇĎdhet-e jobban egy Nap Sz√©pe-cikk? Nem! Ez se vezessen senkit meggondolatlans√°gra, hi√°ba ugyanis a b√∂gy√∂s szabolcsi csajok, az √©let Barany√°ban p√©ld√°ul nem fen√©kig portugieser.

Nem lenn√©nk hark√°nyi fideszesek sem, K√∂v√©r L√°szl√≥ komissz√°rja, Tiff√°n Zsolt bor√°sz √©s megyei p√°rteln√∂k ugyanis nagy nyilv√°noss√°g elŇĎtt "vicc"-nek nevezte ŇĎket. Tiff√°n a lend√ľletes nyit√°s ut√°n √ļjj√° fogja szervezni a K√∂v√©r √°ltal feloszlatott helyi Fidesz-szervezetet.

Advertisement

T√∂bb megyei lapban jelent meg √∂ssze√°ll√≠t√°s 2012 legjobb olvas√≥i leveleibŇĎl. A Szabolcs Online pr√≠ma toplist√°j√°b√≥l a kedvenc√ľnk a plasztikus le√≠r√°s a Robotrock partir√≥l, ahol 10 percenk√©nt t√∂rt ki vereked√©s, m√≠g egy DJ is be nem sz√°llt, de nem rossz a kutyagyilkos vad√°sz sem.¬†A Borsod Online is lek√∂z√∂lt egy ugyanilyen mixet a legjobb az olvas√≥, aki kopony√°t l√°tott kirajzol√≥dni a g√°rdonyi vas√ļt√°llom√°s k√∂zel√©ben.