Mi történik vidéken: szombat óta ül egy macska a fán Szegeden!

Nemhogy a magyar vidék, de az egész kontinentális Európa legizgalmasabb híre az átfagyottmacska-dráma Szegedről. A legfrissebb esemény, hogy újabb próbálkozók, két biztonságtechnikai szakember adták fel a próbálkozást. A legfurább, hogy a tűzoltók szombat óta nem mentek ki a helyszínre. Bezzeg amikor Kifli, a szálkásszőrű tacskóm kimászott egy budapesti, Jókai téri ház homlokzati párkányára, 15 percen belül 2 tűzoltóautó jött ki, és mire a parancsnok az óriáslétrával lehozta Kiflit, többszáz fős összegyűlt tömeg tapsolta meg.

A kedvenc hírem a veol.hu-ról a csontollúak invázióját taglaló írás. A csontollú nem Tim Burton háziállata, hanem egy feltűnőn pofás, dagadt, Angry Birds-jellegű madár. Az apósom madárbuzi, úgyhogy engem nem lehet megvezetni egy stiglinccel vagy zöldikével, így őszintén ünnepelem, hogy a kövér madarak elsővonalbeli sajtótémává váltak. Plusz, lássuk be, nem létezik jobb az állatinváziós híreknél. Sajnos semmilyen keresővel nem találom azt az ős-indexes cikket, a Szamárinvázió Albániában címűt, ami engem igazi újságíróvá tett. 

Advertisement

A Kisalföld, mármint a lap, hála istennek nem régiófasiszta, ugyanis nagy cikkben mutat be egy budapesti gimnazistát, aki az Audi motorfejlesztési részlegénél gyakornokoskodott és olyanokat nyilatkozik, hogy "Miután hazaértem Amerikából, a következő három hetet a General Electric erőműturbinákat gyártó üzemében töltöttem szakmai gyakorlaton". Ez itt Papp Roland, most érdemes kölcsönadni neki! 

Attila Sopronban azért nem fedezett fel újfajta turbinát az éjjel, mert a házukban elment az áram, amit a szolgáltató csak reggel javított meg. A legjobb a hírben az, hogy a soproniakat hála istennek elsővilágbeli problémák kínozzák, a szintén kisalföldes sztori legdrámaibb pillanatában ugyanis kiderül, hogy 17 fokig hűlt le Attila lakása! Innen egy lépés a nyílt anarchia és az utcai emberevés.

Advertisement

Most nem lennék simontornyai, mert a teol.hu szerint akkor sokkolva lennék. ugyanis egymás után másodszor is lefejezték Szent János műkő szobrát! És mi van, ha most nem terem egy másik Emesei Józsefné, hogy saját pénzéből csináltasson egy új fejet?

Mintha személyesen Uj Péternek, a gasztronómia és a hülye fesztiválok ismert rajongójának írták volna a zaol.hu-n a miklósfai Répafesztiválról szóló hírt, benne olyan álommondattal, hogy "a csülkös-babos répafőzés hivatalos világrekordját is ezen rendezvény résztvevői tartják".

Advertisement

Végül egy személyes üzenet: nagyon aggódom Anisért, a kazincbarciakia Nap Szépéért, mert a fotózáson olyan hülye szögekben kellett tartania a kézfejét, hogy ennek csak ínhüvelygyulladás lehet a vége!

Share This Story

Get our newsletter