Nincs jobb a megyei lapokn√°l, tudja ezt soksz√°zezer Nap Sz√©pe-rajong√≥, √©s tudjuk mi is, de annyira, hogy a napunkat is elŇĎbb kezdj√ľk a baon.hu, mint a Guardian, a BBC vagy az Xhamster h√≠reivel.¬†

Kiv√°l√≥ nyit√≥mondattal ind√≠t a Hajd√ļ Online - "P√©nztelens√©g, purit√°ns√°g, vagy csak √ļgy tesznek?" - azt√°n kiv√°gja a rezet: Debrecenben id√©n elmaradnak a b√°lok, nem lesz se¬†v√°rosi- , se egyetemi-, se agr√°r- , se kamarai- , se √ľgyv√©db√°l. Ha hozz√°vessz√ľk, hogy a focicsapat mennyire leeresztett a tavalyi √°lombajnoks√°g ut√°n, csak rem√©lni tudjuk, hogy K√≥saf√∂ld√∂n a nyerŇĎautomatabev√©telek elapad√°sa ut√°n lesz √©let.

A Kisalf√∂ldben √∂sszeraktak egy olvashat√≥ cikket GyŇĎr-Sopron-Moson megye milli√°rdosair√≥l, akik √∂sszesen harmadakkora vagyonnal b√≠rnak, mint Kelet Sv√°jca, azaz¬†Szabolcs-Szatm√°r-Bereg megye szupergazdagjai, amit a cikk√≠r√≥ is l√°that√≥lag f√°jlal. Az id√©zŇĎjelhaszn√°lat elsŇĎoszt√°ly√ļ, a legjobb ott, hogy¬†

"az¬†√ľzletember 2011-hez k√©pest 400 milli√≥ forintot "vesztett", de a kev√©s megrendel√©s ellen√©re tov√°bbra is t√∂retlen√ľl hisz "szenved√©ly√©ben", az aut√≥buszgy√°rt√°sban",¬†

no meg az, hogy 

"Az energetik√°val foglalkoz√≥ gyŇĎri c√©gtulajdonos 8 milli√°rd forinttal rendelkezik; ut√≥bbi √∂sszeg a lista 78. hely√©re "el√©g" ".

A h√©tfŇĎ reggel legtitokzatosabb cikkbevezetŇĎje a Sonline-√©:¬†Kar√≥kra t√°kolt t√°bl√°k, tarackra ter√≠tett t√∂r√∂lk√∂zŇĎk √©s pozit√≠v m√©diah√≠rek. Mit akarhat √©s akar a F√ľrdŇĎegylet Si√≥fokon? A v√°ros vezet√©se az √∂tletel√©s helyett konkr√©tumokat √©s elsz√°mol√°st v√°r. A ny√°rr√≥l t√©len, √©lesedŇĎ hangnemben.

Advertisement

Hi√°ba ilyen √≠g√©retes a kezdet, lejjebb kider√ľl, hogy azon sir√°nkoznak, Si√≥fokot nem vend√©gl√°t√≥sok ir√°ny√≠tj√°k.

A vid√©k nemcsak komolykod√°sb√≥l, hanem csajokb√≥l is √°ll. A nap legidŇĎsebb csaja a most 100 √©ves¬†Etelka n√©ni Kiskunf√©legyh√°z√°r√≥l, aki nem j√°rt olyan j√≥l, mint a 110 √©ves¬†Kud√°sz J√°nosn√© Guba Ilona n√©ni, akit maga K√∂v√©r L√°szl√≥ k√∂sz√∂nt√∂tt f√∂l. Etelka n√©ninek Kapus Kriszti√°n polg√°rmester jutott. Nem baj, van m√©g t√≠z √©ve jav√≠tani.

Eszter, a debreceni nap sz√©pe szereti a lovakat, de t√ļl t√°vol helyezkedik a kamer√°t√≥l,¬†Timcsi, a 20 √©ves kazincbarcikai di√°kl√°ny viszont valamivel kiv√°lthatta a stylist haragj√°t.¬†Ny√≠regyh√°z√°n Fanninak, a h√ļsz√©ves di√°kl√°nynak nincsenek ilyen gondjai, hiszen kombin√©ban dŇĎl egy Renault kabri√≥nak.