This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mi lesz velünk Sas József nélkül?

Elcsendesedik a Sas-taps, az áprilisi Lúdas Mutyi után Sas József visszavonul.

A Blikk írta meg, hogy Sas József több évtizednyi folyamatos és bődületesen nézett nevettetés után visszavonul.

Amikor bevallottam a kezelőorvosomnak, hogy szeretném abbahagyni a színészkedést, könyörgött, ne tegyem. Ez tartja életben! Sokkal rosszabb állapotban lesz, ha abbahagyja.

Advertisement

A 74 éves Sas Józsefet júniusban műtötték a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, saját bevallása szerint a nyaki ütőere teljesen eldugult.

Az idei lesz az utolsó szilveszteri Sas-kabaré is, bár boldogan újságolta a Blikknek, hogy már elfogytak a jegyek. A szilveszteri műsorok akkora bombasikerek voltak, hogy például 2008-ban úgy nyerte meg egy az évvégi nézettségi versenyt, hogy csak a korábbi műsorok besztofja ment. A 2012-es ATV-n vetített szilveszteri műsorát is több, mint egymillióan nézték.

Advertisement

Sas negyven éve, 1973-ban került a Mikroszkóp Színpadhoz, 1985 és 2009 között a színház igazgatója is volt. Én nem tudok elképzelni más embert, akinek a nevével ennyire összeforrt a Mikroszkóp, pedig picikorom jelentős részét azzal töltöttem, hogy ott felvett Hofi-műsorokat hallgattam bakeliten.

GIF: Vas Gergő

Share This Story

Get our newsletter