Elcsendesedik a Sas-taps, az √°prilisi L√ļdas Mutyi ut√°n Sas J√≥zsef visszavonul.

A Blikk √≠rta meg, hogy Sas J√≥zsef t√∂bb √©vtizednyi folyamatos √©s bŇĎd√ľletesen n√©zett nevettet√©s ut√°n visszavonul.

Amikor bevallottam a kezelŇĎorvosomnak, hogy szeretn√©m abbahagyni a sz√≠n√©szked√©st, k√∂ny√∂rg√∂tt, ne tegyem. Ez tartja √©letben! Sokkal rosszabb √°llapotban lesz, ha abbahagyja.

A 74 √©ves Sas J√≥zsefet j√ļniusban mŇĪt√∂tt√©k a V√°rosmajori Sz√≠v- √©s √Črgy√≥gy√°szati Klinik√°n, saj√°t bevall√°sa szerint a nyaki √ľtŇĎere teljesen eldugult.

Az idei lesz az utols√≥ szilveszteri Sas-kabar√© is, b√°r boldogan √ļjs√°golta a Blikknek, hogy m√°r elfogytak a jegyek. A szilveszteri mŇĪsorok akkora bombasikerek voltak, hogy p√©ld√°ul 2008-ban √ļgy nyerte meg egy az √©vv√©gi n√©zetts√©gi versenyt, hogy csak a kor√°bbi mŇĪsorok besztofja ment. A 2012-es ATV-n vet√≠tett szilveszteri mŇĪsor√°t is t√∂bb, mint egymilli√≥an n√©zt√©k.

Sas negyven √©ve, 1973-ban ker√ľlt a Mikroszk√≥p Sz√≠npadhoz, 1985 √©s 2009 k√∂z√∂tt a sz√≠nh√°z igazgat√≥ja is volt. √Čn nem tudok elk√©pzelni m√°s embert, akinek a nev√©vel ennyire √∂sszeforrt a Mikroszk√≥p, pedig picikorom jelentŇĎs r√©sz√©t azzal t√∂lt√∂ttem, hogy ott felvett Hofi-mŇĪsorokat hallgattam bakeliten.

GIF: Vas GergŇĎ