A legut√≥bbi inform√°ci√≥k szerint, m√°r 18 milli√≥ forintn√°l j√°r a VastagbŇĎr √©s az MKKP k√∂z√∂s projektje, azt √≠rj√°k, hogy ez az ennyibŇĎl az eredetileg tervezett 50 plak√°t helyett m√°r 300-at tudnak kiragasztani 1 h√≥napra.

√Čn teljesen meg vagyok d√∂bbenve, azt gondoln√° az ember, hogy itthon utc√°ra sem k√∂nnyŇĪ vinni az √°llampolg√°rokat, h√°t m√©g adom√°nyt gyŇĪjteni tŇĎl√ľk, de √ļgy l√°tszik, az idegenellenes plak√°tok, ha nem is olyan l√°tv√°nyosan, mint a netad√≥, de sok embert felh√°bor√≠tottak. Tegnap reggel m√©g csak kilencmilli√≥ forint volt, az√≥ta dupl√°z√≥dott meg az √∂sszeg.

Tegnap m√°r a C√ĖF is megt√°madta a kamp√°nyt, azt √≠rj√°k:

Guinness-rekord dŇĎl meg, mert k√©t farokra ennyi p√©nzt k√©t marokkal az emberis√©g t√∂rt√©net√©ben m√©g soha nem adom√°nyoztak.

Advertisement

√Čs hogy szerintem mi lesz itt, ha t√©nyleg kiker√ľlnek az ellenplak√°tok? Erre a k√©rd√©sre adna v√°laszt a fenti gif. Ezzel egy l√©p√©ssel m√©g tov√°bb megy√ľnk a plak√°tokat szimpl√°n csak lem√°zol√≥ R√≥zsasz√≠n P√°rducn√°l is.

[Azt m√©g nem tudni, hogy az ellenplak√°tokon pontosan milyen felirat fog szerepelni, √ļgyhogy az egyik netes par√≥diak√©pet raktam a hely√©re.]