A nagy magyar nethumorista, ernO adta az alap√∂tletet azzal, hogy a KitKat csokir√≥l elnevezett √ļj Android-verzi√≥r√≥l sz√≥l√≥ poszt al√° azt kommentelte be, hogy "Android Kati tortabevon√≥". Android Kati! Potosabban Android Katica, mert igaz√°b√≥l √≠gy h√≠vj√°k azt, amire ernO gondolt. Log√≥nak egy cs√∂cs√∂s, fejkendŇĎs robottal. Azonnal megl√≥dult a fant√°zi√°nk. Azt semmi p√©nzzel √©s a legjobb kapcsolatokkal sem lehetne elint√©zni, hogy Android N√©gercs√≥k legyen, de m√°s lehetŇĎs√©gek bŇĎven akadnak.

A csal√°dn√©v-vonalon haladva adn√° mag√°t az Android Tibi, b√°r ha orsz√°gim√°zs-szempontb√≥l n√©zz√ľk a dolgot, errŇĎl az√©rt nem az eg√©sz vil√°g j√∂nne r√° n√©v alapj√°n, hogy magyar junkfood. K√©rd√©s, hogy ennek a f√©ny√©ben hogyan szerepelne az Android Geszti Eszti.

Advertisement

Ha egy√©rtelmŇĪen magyaros jelet szeretn√©nk hagyni a mobiltulajdonosok agy√°ban, tal√°n az Android Dunakavics lenne a megold√°s. Ha a gyerekkor√ļ felhaszn√°l√≥k az igazi c√©lpont a leendŇĎ oprendszer-verzi√≥val, ott brummog a cserepadon Android Maci nug√°t, nem is besz√©lve a marketingesek l√°b√°n√°l csahol√≥ Android Pajt√°s nug√°tr√≥l, aki a vil√°g marad√©k kommunista piacain nyilv√°n aratna.

Ha pedig egyszerre akarj√°k megszerettetni a rendszert gyerekkel √©s felnŇĎttel, a csodafegyver az Android √Āllat ABC lehet. Ha van jobb √∂tleted, azonnal √≠rd meg!