Illustration for article titled Mi a közös Tibi atyában és Bayer Zsoltban?

Annyit segítünk, hogy nem, Bayer Zsolt nem nyitott fröccskocsmát. Hát akkor?

Mindkettő a nemrég indult blogszolgáltató, a Blogstar húzóneve lett!

Akinek fogalma sincs Tibi atyáról, annak segítségül itt van, amit a múlt hónapban írtam: “A magyar internet legfélelmetesebb jelensége, az őrült vicces fősulis/koleszos ivós poénokból valódi brandet építő Tibi atya, akinek már Fröccskocsmája (mi mása?) is van.”

Advertisement

Most már ő is blogol a Blogstaron, rögtön egy őrült nagy ivós poénnal indított tegnap. Bayer Zsolt pedig a múlt hét óta rendszeresen jelentkezik posztokkal a Blogstaron, ahol a jól megszokott bayeri fordulatokkal támad mindenkit, aki él és mozog “odaát”.

Advertisement

A Blogstartól már megkérdeztük korábban, hogy valóban az új kormánypárti online médiabirodalom részei-e, de a blogszolgáltató azt válaszolta, semmilyen kapcsolatban nincsenek Habony Árpáddal, és a tulajdonosaik magánszemélyek.

Advertisement

A fenti kérdést az is indokolta, hogy a Blogstarnál blogol Csúri Ákos újságíró is, aki a Via.hu Kft ügyvezetője és tulajdonosa, és jó ideje úgy tudni, a Via.hu lesz majd a kormánypárti Index, de a Blogstar egyelőre nem tud az utóbbiról. Mindenesetre Tibi atyával most nagyot húztak, magáról Tibi atyáról nem is beszélve, aki végre az igényes polgári közönségnek is megmutathatja elsőrangú humorát.

(via Gluekitrotor42)

Share This Story

Get our newsletter