Annyit segítünk, hogy nem, Bayer Zsolt nem nyitott fröccskocsmát. Hát akkor?

Mindkettő a nemrég indult blogszolgáltató, a Blogstar húzóneve lett!

Akinek fogalma sincs Tibi atyáról, annak segítségül itt van, amit a múlt hónapban írtam: “A magyar internet legfélelmetesebb jelensége, az őrült vicces fősulis/koleszos ivós poénokból valódi brandet építő Tibi atya, akinek már Fröccskocsmája (mi mása?) is van.”

Most már ő is blogol a Blogstaron, rögtön egy őrült nagy ivós poénnal indított tegnap. Bayer Zsolt pedig a múlt hét óta rendszeresen jelentkezik posztokkal a Blogstaron, ahol a jól megszokott bayeri fordulatokkal támad mindenkit, aki él és mozog “odaát”.

A Blogstartól már megkérdeztük korábban, hogy valóban az új kormánypárti online médiabirodalom részei-e, de a blogszolgáltató azt válaszolta, semmilyen kapcsolatban nincsenek Habony Árpáddal, és a tulajdonosaik magánszemélyek.

Advertisement

A fenti kérdést az is indokolta, hogy a Blogstarnál blogol Csúri Ákos újságíró is, aki a Via.hu Kft ügyvezetője és tulajdonosa, és jó ideje úgy tudni, a Via.hu lesz majd a kormánypárti Index, de a Blogstar egyelőre nem tud az utóbbiról. Mindenesetre Tibi atyával most nagyot húztak, magáról Tibi atyáról nem is beszélve, aki végre az igényes polgári közönségnek is megmutathatja elsőrangú humorát.

(via Gluekitrotor42)