Jeremy Frommer nem gondolta, hogy ilyen menő dolgokat fog találni, amikor megvett egy elhagyatott tárolóhelyiséget, amiről később kiderült, hogy a Penthouse tulajdonában volt.

A tárolóban állítólag talált meztelen képeket Madonnáról és Lauren Hutton színésznőről, egy fotót Arnold Schwarzeneggerről "szexuális aktus közben", illetve ami a legfurább, leveleket Dick Cheneytől és a Unabomberként elhíresült amerikai terroristától is. A leveleket Bob Guccione kaphatta, a Penthouse tulajdonosa, aki 2010-ben hunyt el rákban, nem sokkal azután, hogy a pornócégét is be kellett csuknia. Úgy néz ki, ebben a titkos tárolóban tartotta a kincseit, amik között voltak olvasói levelek, amatőr filmek és egy levél Fidel Castro állítólagos szeretőjétől is.

Advertisement

Jeremy Frommer, aki korábban a Royal Bank of Canada ügyvezető igazgatója volt, véletlenül akadt rá a gyűjteményre, állítása szerint hobbiként vásárol fel olyan tárolóhelyiségeket, amiknek már lejárt a bérletük, de senki nem jött megújítani őket. [New York Post]

Share This Story

Get our newsletter