This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Többméteres magasságból ugrott a közönségbe a rapper, csontok törtek

A 27 éves George Watsky londoni koncertjén úgy döntött, hogy megmássza a színpad feletti állványt. Aztán onnan már azt gondolta, hogy innen csak egy út van lefelé, és belevetette magát a tömegbe.

Advertisement

Az egyébként az éppen szóló Pink Floyd-feldolgozás miatt is vérfagyasztó videón jól látszik, hogy a tömeg elkezd szétválni, amint látják Watsky-t ugrani. A rapper egyébként csak megütötte magát, komolyabb baja nem lett, két rajongóval ellentétben, akik közül az egyikőjüknek sikerült eltörnie a karját. A videón látszódik, hogy amint Watsyk landol, a koncertnek annyi, mindenki egy kicsit tanácstalanul néz, a szekusok bekukkantanak a tömegbe, majd sikerül kihúzni valakit, aki nem igazán tud magáról, de még képes a két lábán megállni. Az a valaki pedig az előadó maga.

Watsky aztán a Facebookon szánta-bánta az egészet, elmondta, hogy butaság és felelőtlenség volt az egész. Kifogása nincs, nem ivott, nem kábszizott, és most szörnyen érzi magát, amiért ekkora csalódást okozott a rajongóknak, a szervezőknek és a saját együttesének. Watsky elmondta, hogy folytatni fogja a turnét, de megpróbál nem leugrani dolgokról.

Advertisement

[Telegraph]

Share This Story

Get our newsletter