This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Messi? Neymar? Dehogy. Suárez!

A ma esti BL-elődöntő legtöbbet emlegetett jelenete ez lesz. És hiába lőtt Neymar kettőt, azokat is Suárez készítette elő.

Advertisement

A Bayern nyert ugyan, de ez csak annyit jelentett, hogy legalább a szurkolóik előtt győzelemmel búcsúztak, hiszen 5-3-as összesítéssel a Barcelona jutott a döntőbe.

Az odavágó hőse Messi volt, ma viszont Luis Suárez brillírozott: előkészített két gólt is, és ezt művelte Benatiával, ami a gifen látszik. Aztán a szünetben lecserélték, a második félidőben már nem is voltak a katalánok sehol. Igaz, nem is kellett erőlködniük.

Advertisement

Neymar ma két gólt is lőtt, de mindkét támadásnál az övé volt a legegyszerűbb megoldás, Suárez a második gólnál pedig különösen önzetlen volt. A brazil továbbra sem győzött meg, hogy a világ legjobbjai között van a helye (Messi és Suárez is sokkal jobb futballisták nála), de a döntőben megteheti – csak remélni lehet, hogy nem megint egy El Clásico keretein belül.

Share This Story

Get our newsletter