This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Menyasszony és barátnői égtek benn a limuzinban

Kollégáival, vagyis nyolc fülöp-szigeteki származású kórházi nővérrel mulatott együtt az a menyasszony, akinek kigyulladt a bérelt limuzinja a San Francisco Bay hídon, és olyan villámgyorsan kiégett, hogy a 9 női utasból öten meghaltak.

A segíteni próbáló autósok három nőt kihúztak a lángoló kocsiból, egy utasnak pedig sikerült átpréselnie magát az utasteret a sofőrtől elválasztó kis ablakon. A többieket mind ideszorulva találták meg, vagyis egymást akadályozhatták a menekülésben. Az autó már a nők szállodája felé tartott, vissza a mulatozásból, amikor az egyik asszony füstöt érzett és szólt a sofőrtnek, aki lehúzódott az út szélére. Ahogy kiszállt, és észrevette, hogy a kocsi faránál füst és lángok csapnak ki, a a tűz máris elborította a jármű farát. A 31 éves, szintén fülöp-szigeteki származású ápolónőt a férje várta a hotelben, a frissen összeházasodott pár arra készült, hogy hazautazzanak és ott is tartsanak egy esküvőt.

Advertisement

[via ABCNews]

Share This Story

Get our newsletter