This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mennyit dughatnak az áltisok a Nemecsek íróasztalon?

Illustration for article titled Mennyit dughatnak az áltisok a Nemecsek íróasztalon?

Kifejezetten iskolásoknak ajánlja a Nemecsek íróasztalt az agy-matrac.hu, annyira, hogy a méretezése is nekik lett beálltva, egy jelentős extrával. A weboldalon található reklámszöveg szerint az íróasztal, egy másik modellhez hasonlóan, "szexálló". És hogy ne legyen félreértés, nem sokkal a szexállóság emlegetése után azt mondja a kedvcsináló szöveg:

Ezekben a fenyő íróasztalokban benne van az anyag, éppen ezért bátran ajánljuk, khm keményebb igénybevételre is!! ;) Talán azzal járnál a legjobban, ha eljönnél és megnéznéd érsekcsanádi vagy budapesti fenyő íróasztalainkat!

Advertisement

Ez tényleg arra való utalás, hogy menjünk el, és döngessük el vagy magát az asztalt, vagy valakit a tetején? Bárcsak így lenne. A Nemecsek oldalára kattintva a szöveg azt is kilátásba helyezi, hogy az asztalon tácolni is lehet, sőt erről csatolnak egy videót is. Aztán megint előjön, hogy "Akár még komolyabb terhelésnek is kiteheted, azt is kibírja…:)".

Jómagam az általános iskolában akkor kerültem a legközelebb a szexhez, amikor H. Gáborral együtt "Mazsola és Tádé" tematikájú képeslapokat vásároltunk, amiket némi golyóstollshopolás után feladtunk K. Gyöngyvér címére. Az én legmerészebb képeslapomon Manócska egy dázsában csutakolta a meztelen Tádét. Paxszal odaírtam Manócska fölé, hogy ÉN, a tengerimalac fejéhez meg odanyilaztam, hogy GYÖNGYVÉR. Utólag kiderült, hogy K. Gyöngyvér anyja a hónapok során elküldött összes szerelmes üzenetünket megsemmisítette.

Advertisement

Lehet, hogy arra gondolnak az Ágy-Matracnál, hogy a Nemecsek jól bírja, ha firkálnak rajta? Lehet, hogy a mai iskolások már egészen mások. Lehet, hogy alapdolog jól gerincre vágni a magántanárt? Borisz (11) még hála istennek (vagy sajnos) még nem kért új, strapabíró íróasztalt. Bár lehet, hogy jobban járnék, mert így két (2!) szálkásszőrű tacskót kért a születésnapjára.

[via fb]

Share This Story

Get our newsletter