Ha m√°r j√∂n a Limp Bizkit, remek alkalom ez arra, hogy felid√©zz√ľk az egykor √°ltalam szerkesztett Quart legsz√≥rakoztat√≥bb olvas√≥i level√©t.

A ford√≠tott b√©zb√≥lsapk√°s, deszk√°scipŇĎs-r√∂vidgaty√°sok alapzenekara 2009-ben j√°tszott m√°r a Volt Fesztiv√°lon, √©s errŇĎl Aradi P√©ter √≠rt egy nem is olyan gonosz kritik√°t, melyre csaknem egy √©vvel k√©sŇĎbb (!) az al√°bbi felh√°borodott olvas√≥i lev√©l √©rkezett:

Csak most olvastam a ‚Äúkritik√°dat‚ÄĚ a tavaly j√ļniusi Limp Bizkit koncertrŇĎl. Mit tudsz te buzi? A vil√°g legjobb zen√©j√©t csin√°lj√°k, √©s a legjobb koncert volt valaha Magyarorsz√°gon. Hogy mersz te ,b√©na geci, kritik√°kat √≠rni valamirŇĎl, amihez nem √©rtesz. Ha tudn√°m hol vagy, sz√©t√ľtn√©m a fejedet, te gy√∂k√©r. Menj√©l vissza Abb√°t hallgatni, meg Zor√°nt, meg Queenst te ratyi vez√©r, √©s k√∂zben valami leszopand√≥ faszr√≥l fant√°zi√°lj. Hogy a faszba mersz te szart √≠rni? Te vagy a nagy szar. Mi az hogy el kellett volna t√ľnnie? Te fogsz elt√ľnni, ha megtudom hol vagy!!! A Limp az egyetlen pimp metal csapat, sose lesz m√©g egy ilyen, senki m√©g csak hasonl√≥ zen√©t se j√°tszik, abszol√ļt formabont√≥k, √ļj st√≠lust alap√≠tottak, b√°r ezt te nem tudhatod, mert nem ismersz te semmi j√≥t, csak a faszszop√°st szereted! Megk√©rdŇĎjelezed, hogy ŇĎk mŇĪv√©szek, nem te vagy az te senkih√°zi piti√°ner‚ÄĚkritikus‚ÄĚ. Kibaszott vicc! Mi az, hogy nem √©rdekeli 1 zene az embereket, ha nem j√°tsz√°k? A viv√°n? Az biztos te kis buzi, hogy a te ratyi popsl√°gereidet, Barbi girl, Mamma mia, buzi vagyok bassz seggbe, t√©nyleg t√∂bbet j√°tsz√°k a viv√°n, √©s te annyira el√©gedett vagy a helyzeteddel, hogy ki se n√©zel a kis ratyi r√≥zsaszin faszcib√°l√≥ vil√°godb√≥l. A k√ļrva any√°dat kritiz√°ld te senki a Limp Bizkitet. Kirugdosn√°m a fogad, ha l√°tn√°lak valahol, csak √ļgy Limp Bizkitesen. A K√ļrva any√°d L

Aradi P√©ter egy√©bk√©nt √°prilis elej√©n visszat√©rt a Quarthoz, amelynek ŇĎ lett az egyetlen fŇĎ√°ll√°s√ļ munkat√°rsa ‚Äď L. pedig rem√©lhetŇĎleg most is ott lesz a Szigeten augusztusban.

Rem√©lem, Aradi √≠r majd a szigetes koncertrŇĎl is!