Most n√©zem, hogy egy kiv√©tel√©vel ezekbŇĎl mindegyik a szabadban van. Ezt teszi az emberrel, ha f√©lig m√°snaposan az √ļj Kanye Westet hallgatja.

Kihagytam valamit? Mondd meg kommentben vagy k√ľldj levelet a klagKUKACcink.hu c√≠mre.

SZOMBAT

K√∂z√∂s Piac ‚Äď Central Passage-√öj G√∂d√∂r Klub

Advertisement

Sajt, paprika, paradicsom, h√°zi keny√©r, olaj, s√°rgadinnye, paprika, sal√°ta. J√≥, most csak leg√©peltem azokat a szavakat, amiket a flyerre is fel√≠rtak, de egy piacr√≥l neh√©z mindig √ļjat mondani.

Mikor: 10:00-17:00
Hol: Budapest Central Passage (VI., Kir√°ly utca 8.)

Sunmachine #4 | Grill & Dance

Advertisement

A Napg√©p Webshop szervez√©s√©ben. Aki m√©g nem tal√°lkozott volna vele, a Napg√©p az egy online napszem√ľvegbolt. Na, ŇĎk most kitelep√ľltek a D√ľrlinbe, lehet √©lŇĎben is venni napszecs√≥kat, lesz grillez√©s, kokt√©l, tollas, frizbi, zen√©l a Girls & Mathematics, ez mondjuk el√©g atom program ma d√©lut√°nra.

Mikor: 14:00-22:00
Hol: D√ľrlin kertje (XIV., Ajt√≥si D√ľrer sor 19-21.)

Pachanga Boys (D/MX)

Advertisement

A Pachanga Boys nem m√°s, mint Rebolledo √©s Superpitcher, akiknek mond ez a n√©v b√°rmit, az m√°r biztos r√©g√≥ta k√©sz√ľl erre a veret√©sre a haj√≥n. √Čn az elŇĎbbit ismerem ink√°bb, Rebolled√≥b√≥l nem akarok nagy k√∂vetkeztet√©seket levonni, ink√°bb berakom ezt a Pachanga-sz√°mot, ami lehet, hogy 15 perces, de 10 m√°sodperc alatt t√∂bbet mondd el, mint amit √©n tudok most.

Mikor: 23:00-
Hol: A38
Mennyi: 2000 HUF

VAS√ĀRNAP

Deb√ľt√°l√≥ Design Passage v√°s√°r

Advertisement

Itt a designt t√©nyleg a WAMPi √©rtelemben kell gondolni, √©kszerek, grafik√°k, ruh√°k, t√°sk√°k, kieg√©sz√≠tŇĎk azon a helyen, ahol elŇĎzŇĎ nap sajt, paprika, paradicsom, h√°zi keny√©r, olaj, s√°rgadinnye, paprika, sal√°ta volt kirakva.

Mikor: 11:00-19:00
Hol: Budapest Central Passage (VI., Kir√°ly utca 8.)

Sleep Party People (DK), Kanagawa (HUN)

Advertisement

A Sleep Party People egy d√°n zenekar, aminek a tagjai nyuszimaszkokban l√©pnek fel, a Kanagawa meg nem. A SPP fura zen√©t j√°tszik, a Kanagawa chiptune-t, vas√°rnap este a naplement√©ben egy belv√°rosi s√∂r √°r√°√©rt meg lehet ŇĎket n√©zni.

Mikor: 20:00-
Hol: A38 tetŇĎterasz
Mennyi: 500 HUF

Címlapfotó: LOC