A Bors kimaxolta a bulv√°rt√©m√°t, √≠rtak reggel egy r√∂vid cikket arr√≥l, hogy m√©gis ki a man√≥ az a Tiborcz Istv√°n, aki elveszi Magyarorsz√°g elsŇĎ ember√©nek kisl√°ny√°t. Azt√°n furfangosan a legjobb tartalmat odarakt√°k a sz√∂veg v√©g√©re. Ki lesz a k√∂vetkezŇĎ?

√Āder Borb√°la (25) √Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k legidŇĎsebb gyermeke. 1988-ban sz√ľletett. A csinos fiatal l√°ny apj√°hoz hasonl√≥an jogi egyetemre j√°rt, a P√°zm√°ny P√©ter Katolikus Egyetemen v√©gzett.

√Āder Orsolya (20) Az √°llamfŇĎ k√∂z√©psŇĎ l√°nya, 1993-ban sz√ľletett. Br√ľsszelben j√°rt k√∂z√©piskol√°ba, m√≠g apja EP-k√©pviselŇĎk√©nt dolgozott. A mŇĪv√©szetek ir√°nt √©rdeklŇĎdik, kor√°bban atletiz√°lt.

Semj√©n Emese (22) Semj√©n Zsolt minisztereln√∂k-helyettes l√°nya. Az 1991-es sz√ľlet√©sŇĪ Emese h√°rom nyelven besz√©l, egy ideig Franciaorsz√°gban is tanult.

Navracsics Ad√©l (22) Navracsics Tibor k√∂zigazgat√°si miniszter legidŇĎsebb l√°ny√°r√≥l nem sok mindent lehet tudni. A politikus elsŇĎ h√°zass√°g√°b√≥l sz√ľletett, 19 √©vvel idŇĎsebb h√ļg√°n√°l.

K√∂v√©r Csenge (19) K√∂v√©r L√°szl√≥ h√°zeln√∂k legkisebb gyermeke, nemr√©g fejezte be a k√∂z√©piskol√°t. √úgyes kardv√≠v√≥, tavaly az orsz√°gos junior bajnoks√°gon negyedd√∂ntŇĎig jutott. A vil√°granglist√°n 220. helyen √°ll a juniorok k√∂z√∂tt.

Bajnai Zs√≥fia (18) Bajnai Gordon idŇĎsebbik l√°nya. Alig szerepel a nyilv√°noss√°g elŇĎtt, √©desapj√°t kor√°bban Kisp√°l √©s a Borz-koncertre, illetve a magyar‚Äďt√∂r√∂k v√°logatott focimeccsre k√≠s√©rte el.

Vajon ki kap k√∂vetkezŇĎnek egy tehetŇĎs v√°llalkoz√≥ fiatalembert? A kardv√≠v√≥ K√∂v√©r? Az atletikus √Āder? A Borzos Bajnai? A Bors mintha √Āder Borb√°l√°ra tenn√© le a voks√°t, legal√°bbis ott √≠rt√°k csak a sz√∂vegbe, hogy csinos.

via Bors