Na √©s mi a helyzet a l√°bakkal, l√°bfejekkel? A Pornhub k√©sz√≠tett egy felm√©r√©st a testr√©szek n√©pszerŇĪs√©g√©rŇĎl a keres√©si adatok alapj√°n, az eredm√©nyeket egy csom√≥ t√©rk√©pen √°br√°zolt√°k.

A nŇĎi mellek √Čszak-Eur√≥p√°ban kifejezetten n√©pszerŇĪek, Peruban √©s Mong√≥li√°ban viszont alig (mondjuk Mong√≥li√°ban a l√°bakon k√≠v√ľl mindennel √≠gy vannak).

Afrika a fen√©kkontinens, √Āzsia pedig ‚Äď a K√∂zel-Kelet kiv√©tel√©vel ‚Äď az ellen-fen√©kkontinens.

Advertisement

A K√∂zel-Keleten ink√°bb izgulnak a l√°bfejekre, Sz√≠ria, Jord√°nia √©s Ir√°n a vil√°gelsŇĎk ezen a t√©ren.

Advertisement

A l√°bsz√°rakra Kelet-Eur√≥p√°ban k√≠v√°ncsiak a legt√∂bben, ezen is bel√ľl Lengyelorsz√°g az elsŇĎ, mi a hatodikok vagyunk a vil√°gon. A t√©rs√©gen k√≠v√ľl Chil√©t lehet megeml√≠teni, els√ľtn√©k valami po√©nt az orsz√°g alakj√°val √©s a l√°bak form√°j√°val kapcsolatban, de igaz√°n vicces nem jut az eszembe.

A v√°rand√≥s nŇĎkre legink√°bb D√©lkelet-√Āzsi√°ban k√≠v√°ncsiak a porn√≥fogyaszt√≥k, de Nig√©ri√°t √©s a tŇĎle nyugatra esŇĎ orsz√°gokat sem kell f√©lteni.

Advertisement

V√©g√ľl a punci, ami D√©l-Afrik√°ban irt√≥ erŇĎs, itt Uganda a vil√°gelsŇĎ, de a t√©rs√©gen k√≠v√ľl P√°pua √öj-Guinea √©s Jamaica is domin√°ns ebben a dologban. S√∂t√©ttel van √°br√°zolva a Spitztberg√°k k√∂zel 3 ezer fŇĎs lakoss√°ga is, ŇĎket m√©g a mellek √©rdeklik tal√°n a legjobban.

A részletesebb eredményeket és adatokat a Pornhub oldalán találjátok.

via Sploid