A McDonald's nagyfŇĎn√∂ke visszautas√≠totta annak a kilenc√©ves kisl√°nynak a k√©rd√©s√©t, aki a szem√©re vetette, hogy mi√©rt nem gy√°rtanak eg√©szs√©gesebb √©teleket. Ez lenne a h√≠r maga, ami √∂nmag√°ban el√©g s√°nta, mert kilenc√©ves gyerekek nem szoktak csak √ļgy nekirontani c√©gvez√©reknek ilyen k√©rd√©sekkel. Nekem azonban a v√°lasz m√°sik fele volt k√ľl√∂n√∂s. (B√≥nuszk√©nt elolvashatj√°tok az √©v CSR-akci√≥j√°t is)

Mert persze a mekis CEO, Don Thompson elmondta, hogy nem is √ļgy van az, hanem ŇĎk eg√©szs√©ges kaj√°kat gy√°rtanak, figyelnek a gyerekekre, nem felelŇĎsek az elh√≠z√°s√©rt stb. √Ām ami legfur√°bb, kijelentette, hogy az ŇĎ gyerekei is a McDonald's √©telein nŇĎttek fel.

Nem tudom, én nem gondolom, hogy egy Tesco- vagy Lidl-vezér a cég legolcsóbb termékeit eszi otthon és még csak el sem várom, hogy ezt nyilatkozza.

A bakit sz√©p√≠tendŇĎ viszont a McDonald's tal√°n az √©v legjobb CSR-h√ļz√°s√°val rukkolt elŇĎ, mikor bejelentette, hogy egy √©vig ingyen ehet az √©tterm√ľkben Charles Ramsey. Tudj√°tok, az emberrabl√≥kat lebuktat√≥ m√≥k√°s szomsz√©dr√≥l van sz√≥. Par√°d√©s!

Advertisement

/Fotó: McDonald's/