This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mekis kaján nevelte fel gyerekeit McDonald's-vezér? Szerintetek?

Illustration for article titled Mekis kaján nevelte fel gyerekeit McDonalds-vezér? Szerintetek?

A McDonald's nagyfőnöke visszautasította annak a kilencéves kislánynak a kérdését, aki a szemére vetette, hogy miért nem gyártanak egészségesebb ételeket. Ez lenne a hír maga, ami önmagában elég sánta, mert kilencéves gyerekek nem szoktak csak úgy nekirontani cégvezéreknek ilyen kérdésekkel. Nekem azonban a válasz másik fele volt különös. (Bónuszként elolvashatjátok az év CSR-akcióját is)

Advertisement

Mert persze a mekis CEO, Don Thompson elmondta, hogy nem is úgy van az, hanem ők egészséges kajákat gyártanak, figyelnek a gyerekekre, nem felelősek az elhízásért stb. Ám ami legfurább, kijelentette, hogy az ő gyerekei is a McDonald's ételein nőttek fel.

Nem tudom, én nem gondolom, hogy egy Tesco- vagy Lidl-vezér a cég legolcsóbb termékeit eszi otthon és még csak el sem várom, hogy ezt nyilatkozza.

Advertisement

A bakit szépítendő viszont a McDonald's talán az év legjobb CSR-húzásával rukkolt elő, mikor bejelentette, hogy egy évig ingyen ehet az éttermükben Charles Ramsey. Tudjátok, az emberrablókat lebuktató mókás szomszédról van szó. Parádés!

Advertisement

/Fotó: McDonald's/

Share This Story

Get our newsletter