"Ha minél előbb szeretné elfogyasztani a méhlepényt, (…) vágja fel kockákra és pirítsa meg a serpenyőben." Nem találok szavakat. A Bors a legzsiványabb magyar újság, szégyellheti magát az Index, a 444, de a Cink is. Mindent át kell értékelned, amit a gusztustalanságról gondoltál.

Ez egy idézet egy friss Bors-cikkből:

Ha nagy társaságot szeretne megkínálni a méhlepényével, akkor a pástétom a legjobb megoldás, Süsse meg a méhlepényt, majd tegyen hozzá salotta- és fokhagymát és kenyérrel kínálja.

És még az úgynevezett újmédia álvagány netes lapjai hiszik magukról, hogy Magyarországon csak ők képviselik a belemenős újságírást!

Ez az egész annyira irtózatos, hogy legalább egy órára szó szerint ledermedtem a cikk elolvasása után. Először gyűlölet és rombolási vágy fortyogott bennem, de ez szerintem teljesen érthető, hiszen Borisz megszületése után, amikor már azt hittem, hogy túl vagyunk mindenen, a szülésznő kicsapott elém egy hatalmas, véres guzmót az asztalra, és nevetve megkérdezte: "Kér húsos pizzát?" Ez volt a megismerkedésem a placentával, amit az otthonszülők az ágyukban látnak a legszívesebben.

A Bors ezzel kioktatott minden jasszoskodó piaci szereplőt. Mostantól valahol itt húzódik a belemenősség határa. Én eddig azt hittem, hogy tettem valamit az ügy érdekében a nutriába töltött borz megsütésével, de tévedtem. A Bors az új Vice magazin, ezért kár, hogy a cikk nem volt aláírva, így egyelőre nem tudjuk, ki az új Kara Crabb.

Advertisement

Ha nem ismernéd, ő az a riporter a Vice-nál, aki az elképzelhető legundorítóbb dolgokat is megeszi, és ezekről remek miniriportokar ír, de olyanokat, hogy szórakozás közben tényleg majdnem kihányod a beledet.