Vil√°g- √©s Eur√≥pa-bajnoks√°gok j√∂nnek-mennek, le sem csengett az egyik, m√°ris kezdŇĎdik a m√°sik, √©s ez r√°ad√°sul Budapesten lesz: miszerint a v√≠zilabda-Eb. Az van, hogy kimegyek ma este a f√©rfiv√°logatott spanyolok elleni meccs√©re, √©s ut√°na megriportozom √ľgyesen ezt.

Magyarorsz√°g ezenfel√ľl a franci√°kkal, a szerbekkel, a n√©metekkel √©s a horv√°tokkal van egy csoportban, √©s Benedek Tibor sz√∂vets√©gi kapit√°ny sose mond konkr√©t helyez√©st, ha k√©rdezik, amivel el√©gedett lenne, de h√°t olyan ez, hogy meg k√©ne nyerni, pl√°ne itthon.

Egy√©bk√©nt mi√≥ta j√°rtam Isztri√°n, az√≥ta egyfolyt√°ban csod√°lkozom, hogy hogy a csud√°ba nem a horv√°tok nyernek mindent, ami v√≠zilabda. Lehet, hogy ti is l√°ttatok m√°r ilyet, a part k√∂zel√©ben perfekt kis p√°ly√°kat alak√≠tanak ki a kro√°tok, √©s ott p√≥l√≥znak, mint az ŇĎr√ľltek, vagyis mintha focizn√°nak a grundon. Ehhez k√©pest fŇĎleg mekkora kir√°lyok vagyunk m√°r.

Nem vagyok p√≥l√≥ŇĎr√ľlt egy√©bk√©nt, fagyott √°llapot√°ban jobban szeretem a vizet, m√°rmint sport√©rt√©k szempontj√°b√≥l ‚Äď ezt persze tudj√°tok ‚Äď, de most r√°izgultam rendesen. M√°r csak az√©rt is, mert kider√ľlt, a v√°logatott egyik oszlopa rendszeresen olvasgatja √©s kommentelgeti a Cinket. Ez √∂nmag√°ban el√©g ahhoz, hogy felfokozott hangulatban k√©sz√ľlŇĎdjek.

A nŇĎi csapat ‚Äď sz√≥ ne √©rje a h√°z elej√©t ‚Äď hollandozni, g√∂r√∂g√∂zni √©s britezni fog ugyanott. Hogy ebben a v√°logatottban is szerepelnek-e olvas√≥ink, arr√≥l nincs inform√°ci√≥m.

Advertisement

Fotó: Kovács Tamás/MTI