Megyek meccsre, remélem, kegyetlenül el fogjuk kalapálni a spanyolokat

Illustration for article titled Megyek meccsre, remélem, kegyetlenül el fogjuk kalapálni a spanyolokat

Világ- és Európa-bajnokságok jönnek-mennek, le sem csengett az egyik, máris kezdődik a másik, és ez ráadásul Budapesten lesz: miszerint a vízilabda-Eb. Az van, hogy kimegyek ma este a férfiválogatott spanyolok elleni meccsére, és utána megriportozom ügyesen ezt.

Advertisement

Magyarország ezenfelül a franciákkal, a szerbekkel, a németekkel és a horvátokkal van egy csoportban, és Benedek Tibor szövetségi kapitány sose mond konkrét helyezést, ha kérdezik, amivel elégedett lenne, de hát olyan ez, hogy meg kéne nyerni, pláne itthon.

Egyébként mióta jártam Isztrián, azóta egyfolytában csodálkozom, hogy hogy a csudába nem a horvátok nyernek mindent, ami vízilabda. Lehet, hogy ti is láttatok már ilyet, a part közelében perfekt kis pályákat alakítanak ki a kroátok, és ott pólóznak, mint az őrültek, vagyis mintha fociznának a grundon. Ehhez képest főleg mekkora királyok vagyunk már.

Advertisement

Nem vagyok pólóőrült egyébként, fagyott állapotában jobban szeretem a vizet, mármint sportérték szempontjából – ezt persze tudjátok –, de most ráizgultam rendesen. Már csak azért is, mert kiderült, a válogatott egyik oszlopa rendszeresen olvasgatja és kommentelgeti a Cinket. Ez önmagában elég ahhoz, hogy felfokozott hangulatban készülődjek.

A női csapat – szó ne érje a ház elejét – hollandozni, görögözni és britezni fog ugyanott. Hogy ebben a válogatottban is szerepelnek-e olvasóink, arról nincs információm.

Advertisement

Fotó: Kovács Tamás/MTI

Share This Story

Get our newsletter