Illustration for article titled Megvan, mire lehet majd használni a felcsúti Orbán-kísértetstadiont

Gárdistákat és csendőröket avathatnak majd benne, mint a nagy példakép Stadler József akasztói testvérstadionjában.

Advertisement

Nem az a legizgalmasabb kérdés, hogy a miniszterelnök miért épített a faluja lakosságának dupláját befogadó stadiont a kertje végébe, mert ezt világosan érteni. A nagy talány az, hogy később mi lesz a pálya sorsa, hiszen látogatott focimeccsek megrendezésére lakosság híján nem lehet használni.

Az Új Magyar Gárda megmutatta, hogy elhagyatott, szétrohadt, megalomán stadionokban is lehet sikeres rendezvényeket szervezni. A Stadler József-féle akasztói kísértetarénában avattak most fel ugyanis egy rakás friss gárdistát és csendőrt, bármit is jelentsen ez utóbbi kifejezés. Jó kis posztot írt erről a Taccs.

Advertisement

Baromi jól néznek ki az akasztói képek is, de ehhez képest minőségi ugrást fog jelenteni, amikor a felcsúti aréna ál-Makovecz-barokk életfái fognak a habókosok feje fölött meredezni. És ne felejtsük el, hogy mindezt maga Orbán Tábornok is látni fogja a kert végéből, például a budija ablakán át.

Advertisement

Persze nemcsak politikailag motivált agymosott tömegek léteznek, így az is lehetséges, hogy szegény álmodozó miniszterelnöknek MLM-gyűléseket kell majd néznie. A sors nemes bosszúja pedig természetesen továbbra is az lenne, ha a Felcsúti Romot idővel az ideköltöző O.Z.O.R.A. tartaná el.

Share This Story

Get our newsletter