This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Megvan minden idők legjobb magyar edzői nyilatkozata

Illustration for article titled Megvan minden idők legjobb magyar edzői nyilatkozata

"Ha leszoktatom a drogról és az alkoholról, nálunk fogja ontani a gólokat!" Orosz István, a Nagybátony menedzsere a maffiával is elbánt, most egy filmszínésszel dobja fel a csapatát.

Advertisement

Csodálatos műfaj a meccs utáni edzői nyiltakozat. Mostanában úgy tűnt, hogy Horváth Ferenc, a Kecskemétről Paksara igazoló edző az aktuális király olyanokkal, mint „Örülök, hogy az utolsó meccs olyan volt, mint a jó szex: húztuk, ameddig lehetett, aztán gyönyörűségesre sikerült a befejezés". De csak annak tűnt így, aki nem figyelte Orosz István nagybátonyi szárnyalását. A legfrissebb, Somoskőujfalu elleni otthoni vereség után a baráti körömben komoly rajongótáborral rendelkező Mester még önmagához képest is megtáltosodott, és pár mondatban egy egész filmvígjátékot mesélt el.

90 perc eszencia egy problémás klub és egy csapatnak néha nem nevezhető társaság életéből! Sanyarú sors dukál most a nagybátonyi nézőknek. Megdöbbentő és elkeserítő, hogy a bajnoki címre esélyes csapat ellen úgy készültünk, hogy négyen voltak edzésen. Akkor sem adom fel! Tavasszal erősítünk! Megállapodtam a megye egyik legjobb csatárával: ha leszoktatom a drogról és az alkoholról, nálunk fogja ontani a gólokat! Nehéz munka lesz, de a maffiával is elbántam, ez miért ne sikerülne? Itt a helye Kovács Daninak, Tóth Márknak és Julio barátomnak is, aki most filmszínész, de kiváló labdarúgó! Garantálom tavasszal egy más csapatot láthatnak! Ultras liberi!

Advertisement

Ha tudsz ennyire jó és nem sokéves edzői értékelést, oszd meg itt, hadd nevessünk! Már a fele ilyen vicces is bőven játszik!

(via m3kszgyulafan)

Share This Story

Get our newsletter