​Megvan Lázár Pinokkió János feljelentése kommentügyben

Azt is feljelentette, aki annyit írt: "Lázár elpusztíthatatlan. lézerjani : lézeblokkoló 1:0". És utána simán bemondta, hogy nem is tett feljelentést.

Medvegy Gábor közzétette a Kinjáján azt a feljelentést, amit Lázár János még aznap, vagyis 2012. október 24.-én, a halálos autóbaleset napjának éjjelén írhatott.

Advertisement

Emlékezetes, hogy Lázár sofőr által vezetett autója ezen a napon ütközött össze az autópálya belső sávjában egy korábban ismeretelen okból a szalagkorlátnak ütköző kocsival, aminek a vezetője, egy 36 éves nő meghalt. A hírről a teljes magyar sajtóval együtt a Délmagyarország is beszámolt, Lázárt a Délmagyar cikke alatt őt kritizáló-piszkáló-gyalázó kommentek dühítették fel.

Bár később a titkárán keresztül ezt az ügyet kirobbantó Cinknek kereken letagadta, Lázár az ismeretlen kommentelőket feljelentette a legfőbb ügyésznél. Ezt a dokumentumot publikálta most Medvegy.

Advertisement

A politikus feljelentése miatt több mint egy éve foglalkozik az igazságszolgáltatás néhány, zömében tökéletesen ártatlan, mindennapos, mégcsak nem is kirívóan durva hozzászólással, hét embert ki is hallgattak, rengeteg órát elnyomozva.

A feljelentés célja nyilvánvalóan az online sajtó megfélemlítése volt, ami eredményes taktikának bizonyult, a Délmagyarország kiadója ugyanis peren kvül kifizetett félmilliót. A kommentelőket pedig a mai napig zaklatják az ügy miatt.

Advertisement

A most közölt dokumentum szépsége, hogy bár már a Medvegy apjának tulajdonított komment is teljes ártatlan, nyilvánvalóan nem becsületsértő volt, most kiderül, hogy még ennél is ártatlanabb hozzászólások is simán feljelentést értek. Mondjuk ez:

Lázár elpusztíthatatlan. lézerjani : lézeblokkoló 1:0

További csodás részletek a Kinja-posztban.

Share This Story

Get our newsletter