Az Andr√°ssy √ļt eltorlaszol√°s√°val pr√≥b√°l kuncsaftot fogni a r√°menŇĎs doh√°nyboltos. Olvas√≥nk d√ľh√©ben majdnem megrong√°lta a t√°bl√°j√°t.

Gergely levelet is √≠rt a l√°z√°rista √ļtakad√°lyr√≥l. Annyit √ľzenn√©nk neki, hogy ha m√©gis megrong√°lja, azt felt√©tlen√ľl fot√≥zza le nek√ľnk! Az "√°tkozott kalm√°r" jelzŇĎs szerkezet√©rt pedig ismeretlen√ľl is meglengetj√ľk elŇĎtte a L√°z√°r J√°nos szŇĎrsz√°laibŇĎl szŇĎtt kucsm√°nkat.

Ez már kicsit több mint felháborító.

Az Andr√°ssy √ļt - ahol bring√°sok, kuty√°sok √©s gyalogosok igen fesz√ľlt szimbi√≥zisban √©lnek- egyik legforgalmasabb keresztezŇĎd√©s√©ben, az Aradi utcai trafikos, nyilv√°n marketing specialist√°juk tan√°cs√°ra, kihelyezett egy gusztustalan barna t√°bl√°t, mely √∂nmaga szog√°ltat√°sait n√©pszerŇĪs√≠ti.

Az hagyj√°n, hogy a naponta t√∂bbsz√∂r takar√≠tott, turist√°k √©s belv√°rosi lak√≥k √°ltal k√∂zkedvelt √ļt k√∂zep√©re van "odaszarva" a t√°bla, de m√©g a gyalogos, biciklis √©s kuty√°s forgalomnak is ker√ľlgetnie kell.

Ha f√©l √≥r√°val k√©sŇĎbb kelek, √©s r√°m j√∂n a menetrendszerinti 8.30-as civil kur√°zs√≠ vagy egyszerŇĪen eltakar√≠tom az √ļtb√≥l (mondjuk oda volt l√°ncolva) vagy csak egyszer√ļen megrong√°lom. De b√©k√©s, demokratikus megold√°sokra nyitott emberk√©nt ink√°bb hagyom, hogy a m√©dia ereje csapjon le az √°tkozott kalm√°rra!!