Illustration for article titled Megvan az ország legszemtelenebb trafikosa
Illustration for article titled Megvan az ország legszemtelenebb trafikosa
Advertisement

Az Andrássy út eltorlaszolásával próbál kuncsaftot fogni a rámenős dohányboltos. Olvasónk dühében majdnem megrongálta a tábláját.

Gergely levelet is írt a lázárista útakadályról. Annyit üzennénk neki, hogy ha mégis megrongálja, azt feltétlenül fotózza le nekünk! Az "átkozott kalmár" jelzős szerkezetért pedig ismeretlenül is meglengetjük előtte a Lázár János szőrszálaiből szőtt kucsmánkat.

Ez már kicsit több mint felháborító.

Az Andrássy út - ahol bringások, kutyások és gyalogosok igen feszült szimbiózisban élnek- egyik legforgalmasabb kereszteződésében, az Aradi utcai trafikos, nyilván marketing specialistájuk tanácsára, kihelyezett egy gusztustalan barna táblát, mely önmaga szogáltatásait népszerűsíti.

Az hagyján, hogy a naponta többször takarított, turisták és belvárosi lakók által közkedvelt út közepére van "odaszarva" a tábla, de még a gyalogos, biciklis és kutyás forgalomnak is kerülgetnie kell.

Ha fél órával később kelek, és rám jön a menetrendszerinti 8.30-as civil kurázsí vagy egyszerűen eltakarítom az útból (mondjuk oda volt láncolva) vagy csak egyszerúen megrongálom. De békés, demokratikus megoldásokra nyitott emberként inkább hagyom, hogy a média ereje csapjon le az átkozott kalmárra!!

Share This Story

Get our newsletter