Irt√≥zatos, Hulk-szerŇĪ traszform√°ci√≥n megy √°t, aki megk√≥stolja a Maty√≥ Drinket. Engem 2 korty ut√°n v√°ltoztatott har√°kol√≥, gusztustalan v√©nemberr√©. Olyan gusztustalan v√©nemberr√©, akit k√∂zben r√°z az √°ram. 165 forint√©rt ez nevets√©gesen j√≥ v√°s√°r, m√°sok t√≠zezreket vernek el vesz√©lyes drogokra enn√©l sokkal gyeng√©bb √©lm√©nyek√©rt. Fogalmam sincs, hogy h√°nyf√©le szem√©titalt ittam √©letemben, de az eg√©szs√©gesn√©l minimum sz√°z fajt√°val t√∂bbet, de soha semmilyen pia nem esett olyan rosszul, mint ez.

Az elsŇĎ korty lenyel√©se ut√°ni reakci√≥ a meglepet√©s√©, mert a cucc olyan sŇĪrŇĪ, mintha megszaladt volna a nagymama keze, √©s a poh√°r fel√©ig t√∂lt√∂tte volna a sz√∂rp√∂t. A roham annyira brut√°lis, hogy az elsŇĎ, igen hossz√ļnak tŇĪnŇĎ tizedm√°odpercekben csak a brut√°lis √©dess√©get √©rezni. K√©sŇĎbb kider√ľl, hogy ez volt az √©lvezeti szakasz. Ut√°na ugyanis kegyetlen testremeg√©s k√≠s√©ret√©ben √ľti meg az agyat elŇĎbb a keserŇĪs√©g, majd egy komplex, visszatasz√≠t√≥ √≠zkokt√©l, amiben van poloska, mŇĪbŇĎr kab√°t, rovarirt√≥, halb√©l, √ľl√©shuzat √©s √©gŇĎ mŇĪanyag szigetel√©s. P√°r m√°sodperc ut√°n ebbŇĎl az egym√°ssal birk√≥z√≥ √©dess√©g √©s keserŇĪs√©g, meg a remeg√©s marad.

JellemzŇĎ, hogy a r√°ragasztott cetlin kellett megn√©znem, t√©nyleg sz√©nsavas-e, vagy a nyelvem h√°mr√©teg√©nek lepattogz√°s√°t √©rzem bubor√©kszerŇĪnek.

Hogy mi ebben a maty√≥? A poloska √©s az √©gŇĎ mŇĪanyag? Nem ismerem MezŇĎk√∂vesd kem√©nyebbik oldal√°t, ez√©rt arra gondoltam, hogy az epres √≠z. Ehhez k√©pest a kis inform√°ci√≥s c√≠mk√©n m√°r az √°ll, hogy a gyŇĪl√∂letes ital egyetlen √≠zanyaga a narancsaroma.

Vannak sz√≠nes √ľd√≠tŇĎk, amik ugyan szarok, de szm√≥kereknek bŇĎven lehet ŇĎket aj√°nlani. Na ezt maximum a krokodil nevŇĪ f√©lelmetes orosz heroinp√≥tl√©k rajong√≥inak javasoln√°m, egy korty Maty√≥ √©s √°tgondolod, hogy √©rdemes-e pincsikutya m√©retŇĪ rothad√≥ lyukakat szerezned a testdre. Akkor m√°r jobb a gyors maty√≥hal√°l!

Advertisement

Az italt a Funny Group gy√°rtja, akiknek az egyedi, c√©ges √ľd√≠tŇĎ √©s energiaital a specialit√°suk, de van szexitaluk is. Azt m√©g √©n se mern√©m kipr√≥b√°lni, mert szeretn√©k m√©g dugni az √©letben.

[animgif art by Orosz Péter]