This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Megvan a thaiföldi orgiavideó első komoly áldozata

Illustration for article titled Megvan a thaiföldi orgiavideó első komoly áldozata

A Leicester City mindenki megdöbbenésére kirúgta a klubot bravúrosan a Premier League-ben tartó menedzsert, Nigel Pearsont. Méghozzá az idióta fia miatt.

Advertisement

A tegnap éjjel robbanó hír tényleg mindenkit meglepett: Pearson ugyanis nemcsak, hogy felvitte a Rókákat a legfelsőbb osztályba, de egyedüli újoncként túl is élték a tavalyi szezont, pedig az év nagy részében biztos kiesőnek tűntek, és akkor többször is felröppent, hogy kirúghatják a nyomást láthatóan nehezen viselő Pearsont.

Ez azonban nem történ meg, a thai tulajdonosok kitartottak mellette, Pearson pedig meghálálta a bizalmat azzal, hogy az utolsó hetekre a Leicester megtáltosodott, és állva hagyta a folyton bénázó vetélytársakat. Ezek után joggal vehette mindenki biztosra, hogy Pearson széke biztos.

Advertisement

Ekkor jött azonban a kurvázós botrány: a thaiföldi jutalomutazásra vitt csapat három tagjáról egy szexvideó került a Daily Mirrorhoz, melyben nemcsak, hogy nyomasztó suttyó bunkók benyomását keltették, akik királynak érzik magukat, csak mert egy szegényebb országban szórják a pénzt, de még rasszista megjegyzéseket is tettek a videón épp őket kielégítő thai prostituáltakra.

Ez több okból is rém kellemetlen volt mindenkinek, de leginkább azért, mert 1.) a Leicester City tulajdonosai történetesen ugyanolyan “vágottszeműek”, amiknek egyebek közt a thaiokat elmondták a videón; 2.) a három játékos egyike Nigel Pearson fia, James volt.

Advertisement

A három játékosnak (egyikük se volt a szűkebb keret tagja) a klub a fegyelmi vizsgálat után fel is bontotta a szerződését, közülük amúgy a kapus Adam Smith már a negyedosztályú Northamptonhoz, a csatár Tom Hopper pedig a harmadosztályú Scunthorpe-hoz szerződött, ahol amúgy is kölcsönben játszott tavaly. Az ő kirúgásuk teljesen nyilvánvalónak is tűnt.

Advertisement

Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy a fia miatt Pearson állása is veszélybe kerülhet, mégis így történt: mára ugyanis az újságok már tényként kezelték, hogy az edzőnek azért kellett mennie, mert a szexvideós ügy volt az utolsó csepp a pohárban, amit Pearson és a klubvezetés viszonya már nem tudott elviselni. Legalábbis a Leicester arra hivatkozik, hogy már nem lehet visszaállítani a két fél közötti bizalmat, ezért Pearsont érdemei elismerése mellett kirúgták.

Pearsonnak volt pár húzós ügye a tavalyi szezonban: egyszer az őt bíráló szurkolók egyikével vitatkozott össze egy vesztes meccsen, és azt is mondta neki, hogy “fuck off and die”, később a Crystal Palace véletlenül nekiütköző játékosát, James McArthurt ragadta érthetetlen okokból torkon, majd egy sajtótájékoztatón nyilvánosan struccnak nevezett egy újságírót.

Advertisement

Úgyhogy a Leicester menedzsert, Pearson pedig állást keres, de egy biztos: utóbbi rohadt mérges lehet a fiára, teljes joggal.

Fotó: AP Images

Share This Story

Get our newsletter