"F√ľlhallgat√≥ bedug, zene ind√≠t, √©s a vez√©rigazgat√≥-helyettes m√°r konkr√©tan eggy√© is v√°lt a c√©ggel." Akinek benyalnak: Tak√°cs Zolt√°n, a Telenor vez√©rigazgat√≥-helyettese. Aki benyal: De√°k Mikl√≥s, az itbusiness.hu-t√≥l.

Maga a N√©vad√≥ is b√ľszke lenne arra alobog√≥ lelkesed√©ssel meg√≠rt nyal√≥cikkre, aminek m√°r a c√≠me elŇĎre jelzi, hogy itt igaz√°n csikland√≥s dolgok v√°rhat√≥k:

Meetingek, korszakváltás, tévéfelvétel, majd miami golf

De ami ezut√°n k√∂vetkezik, az messze meghaladja a legvadabb v√°rakoz√°sodat is! Kiv√°logattam a kedvenc mondataimat, de sim√°n lehet, hogy neked m√°s fog tetszeni belŇĎle. Nekem a kedvenceim a ny√∂gvenyelŇĎs PR-rutinon messze t√ļll√©pŇĎ, nyalibarokk st√≠lusban meg√≠rt √∂mleng√©sek, √≠gy most jobban √∂r√ľl√∂k, mint egyszeri riporter a v√°s√°rl√°si utalv√°nynak.

A j√≥ tipp√©rt 8 sz√°zal√©kos √°rengedm√©nyt adunk √Ā. Cink-elŇĎfizet√©s√©bŇĎl!

- Tabletj√©n MyTV bekapcs, film kiv√°laszt, fut√≥g√©p-program be√°ll√≠t, √©s m√°r indulhat is a hideg t√©li reggeleken ‚Äě√©letmentŇĎ", m√©diatartalom-fogyaszt√°ssal √∂tv√∂z√∂tt k√∂nnyed sport.

- ‚ÄěM√°r megint az emailek‚Ķ" ‚Äď gondolhatn√° mag√°ban a t√°blag√©p, ha lenne tudata, hiszen Zolt√°n ezen a reggelen is ‚Äď mint mindegyiken ‚Äď a be√©rkezett √ľzenetek olvas√°s√°val √©s az azokra t√∂rt√©nŇĎ reag√°l√°ssal kezdi munkarutint.

- f√ľlhallgat√≥ bedug, zene ind√≠t, √©s a vez√©rigazgat√≥-helyettes m√°r konkr√©tan eggy√© is v√°lt a c√©ggel.

- ilyenkor csak azokat h√≠vja f√∂l, akikrŇĎl tudja, hogy hozz√° hasonl√≥an kor√°n kelŇĎ, aranyat lelŇĎ figur√°k.

- Ahogy v√©gigs√©t√°lunk a hatalmas ablakokkal k√∂r√ľlvett, napf√©nyes, teljesen bel√°that√≥ irodah√°zon, √©s √©letkedvvel teli dolgoz√≥k s√ľv√≠tenek el mellett√ľnk-elŇĎtt√ľnk ked√©lyesen duruzsolva egym√°snak,

- M√≠g a megh√≠vottak ser√©nyen falatozgatnak, felettes√ľk kreat√≠v inputokkal, √∂tletekkel halmozza el ŇĎket.

- Tiszt√°n l√°tszik, hogy az √©teln√©l is sokkal jobban √©lvezi az eb√©d ‚Äěmi√©rtj√©t", vagyis munkajelleg√©t.

- a vez√©rigazgat√≥-helyettes olyan profin v√°g bele a besz√©lget√©sbe, mintha mindennapos lenne sz√°m√°ra az √©lŇĎ ad√°sban

- Tak√°cs Zolt√°n eleg√°ns k√©sŇĎi bel√©pŇĎvel √©rkezik, √©s egybŇĎl olyan rivaldaf√©nybe ker√ľl, amilyenben a hollywoodi szt√°rok r√©szes√ľlnek a Golden Globe d√≠j √°tad√°s elŇĎtt a v√∂r√∂s szŇĎnyegen (kis t√ļlz√°ssal‚Ķ)

Na és persze a zárómondat:

Sajnos itt be is kell fejezn√ľnk ezt a t√∂rt√©netet, ugyanis Zolt√°n g√©pe nemsok√°ra indul a floridai Miamiba, hogy az itthoni rossz idŇĎj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyektŇĎl menek√ľlve a naps√ľt√∂tte t√°jakon h√≥dolhasson szeretett sportj√°nak.