This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Megvan a nap Obesovszky-díjas cikke, benyalnak a golflabdáig

Illustration for article titled ​Megvan a nap Obesovszky-díjas cikke, benyalnak a golflabdáig

"Fülhallgató bedug, zene indít, és a vezérigazgató-helyettes már konkrétan eggyé is vált a céggel." Akinek benyalnak: Takács Zoltán, a Telenor vezérigazgató-helyettese. Aki benyal: Deák Miklós, az itbusiness.hu-tól.

Advertisement

Maga a Névadó is büszke lenne arra alobogó lelkesedéssel megírt nyalócikkre, aminek már a címe előre jelzi, hogy itt igazán csiklandós dolgok várhatók:

Meetingek, korszakváltás, tévéfelvétel, majd miami golf

De ami ezután következik, az messze meghaladja a legvadabb várakozásodat is! Kiválogattam a kedvenc mondataimat, de simán lehet, hogy neked más fog tetszeni belőle. Nekem a kedvenceim a nyögvenyelős PR-rutinon messze túllépő, nyalibarokk stílusban megírt ömlengések, így most jobban örülök, mint egyszeri riporter a vásárlási utalványnak.

Advertisement

A jó tippért 8 százalékos árengedményt adunk Á. Cink-előfizetéséből!

- Tabletjén MyTV bekapcs, film kiválaszt, futógép-program beállít, és már indulhat is a hideg téli reggeleken „életmentő", médiatartalom-fogyasztással ötvözött könnyed sport.

- „Már megint az emailek…" – gondolhatná magában a táblagép, ha lenne tudata, hiszen Zoltán ezen a reggelen is – mint mindegyiken – a beérkezett üzenetek olvasásával és az azokra történő reagálással kezdi munkarutint.

- fülhallgató bedug, zene indít, és a vezérigazgató-helyettes már konkrétan eggyé is vált a céggel.

- ilyenkor csak azokat hívja föl, akikről tudja, hogy hozzá hasonlóan korán kelő, aranyat lelő figurák.

- Ahogy végigsétálunk a hatalmas ablakokkal körülvett, napfényes, teljesen belátható irodaházon, és életkedvvel teli dolgozók süvítenek el mellettünk-előttünk kedélyesen duruzsolva egymásnak,

- Míg a meghívottak serényen falatozgatnak, felettesük kreatív inputokkal, ötletekkel halmozza el őket.

- Tisztán látszik, hogy az ételnél is sokkal jobban élvezi az ebéd „miértjét", vagyis munkajellegét.

- a vezérigazgató-helyettes olyan profin vág bele a beszélgetésbe, mintha mindennapos lenne számára az élő adásban

- Takács Zoltán elegáns késői belépővel érkezik, és egyből olyan rivaldafénybe kerül, amilyenben a hollywoodi sztárok részesülnek a Golden Globe díj átadás előtt a vörös szőnyegen (kis túlzással…)

Na és persze a zárómondat:

Sajnos itt be is kell fejeznünk ezt a történetet, ugyanis Zoltán gépe nemsokára indul a floridai Miamiba, hogy az itthoni rossz időjárási körülményektől menekülve a napsütötte tájakon hódolhasson szeretett sportjának.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter