Tudt√°tok, hogy jav√°ban zajlik a teke-vil√°gbajnoks√°g? Ha nem, akkor most megtudt√°tok. Az van, hogy mi√≥ta megy a buli, minden nap kapunk k√∂zlem√©nyt az aktu√°lis t√∂rt√©n√©sekrŇĎl, √©s √©ppen itt volt az ideje, hogy ne menj√ľnk m√°r el a dolgok mellett sz√≥tlanul. A kitart√°s jutalmat √©rdemel.

Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy egyr√©szt magyar sikersport√°gr√≥l van sz√≥ ‚Äď a f√©rfiv√°logatott pl. konkr√©tan cmv√©dŇĎ ‚Äď, m√°sr√©szt v√©ge a csoportk√∂rnek, imm√°r a negyedd√∂ntŇĎk k√∂vetkeznek.

A friss h√≠r teh√°t az, hogy a mi fiaink 6-2 ar√°nyban kiiktatt√°k a horv√°tokat Speichersdorfban, √≠gy a p√©nteki negyedd√∂ntŇĎben a csehekkel csaphatnak √∂ssze.

Fehér László szövetségi kapitány ekképpen értékelt:

Azt hiszem, hogy ma egy nagyon erŇĎs horv√°t v√°logatottat siker√ľlt legyŇĎzn√ľnk. Egy picit ugyan visszafogottabbak voltunk, mert nem lŇĎhet√ľnk el minden puskaport. √öj fel√°ll√°sban j√°tszottak a fi√ļk, hiszen tartal√©kolni kell az energi√°val, a v√©ge fel√© ugyanis besŇĪrŇĪs√∂dnek a meccsek. Egy√©bk√©nt majdnem biztos vagyok benne, hogy a horv√°tok bejutnak a legjobb n√©gy k√∂z√©.

Advertisement

Egy√©bk√©nt nemcsak a f√©rfiak, hanem a nŇĎk is a csehekkel negyedd√∂ntŇĎznek holnap.

Hajr√°, Magyarorsz√°g, hajr√°, magyarok!