N√©zz√©tek meg, m√°r√≥l el√©g jelentŇĎsen √°talakultak a v√°lasz-threadek a posztok alatt a Kinj√°n. A rendszer l√©nyege - hogy az olvas√≥k a relev√°ns, √©rdekes √©s p√∂rgŇĎs threadeket √©s hozz√°sz√≥l√°sokat l√°ss√°k elŇĎbb - v√°ltozatlan maradt, a prezent√°l√°sa azonban gy√∂keresen megv√°ltozott.

Az eddigi rendszerben az olvas√≥ egyszerre mozgott v√≠zszintesen √©s f√ľggŇĎlegesen. Az elsŇĎ k√©pernyŇĎn√©zetben a k√©t leg√©rdekesebb thread volt l√°that√≥, a tov√°bbiakhoz v√≠zszintesen kellett szkrollozni az e c√©lt szolg√°l√≥ nyilak megkattint√°s√°val. Egy adott thread f√ľggŇĎlegesen volt olvashat√≥, de a bejegyz√©sek nem szigor√ļan idŇĎrendi sorrendben k√∂vetkeztek egym√°s alatt, hanem elŇĎbb j√∂ttek a megcsillagozott, aj√°nlott kommentek, ut√°nuk a nem csillagosak. Na, ennek mostant√≥l v√©ge.

Az √ļj rendszerben a k√©thas√°bos szerkezetet megtartva egym√°s alatt k√∂vetkeznek a threadek, sz√ľrke fejl√©c alatt, fel√ľl a legrelev√°nsabbak, lefel√© az egyre kev√©sb√© izgalmasak. Az eg√©sz sokkal kompaktabb lett, az olvas√≥ egyetlen szkrolloz√°ssal, plusz kattintgat√°s n√©lk√ľl v√©gigfuthatja, milyen vit√°k alakultak ki egy t√©m√°ban. A threadek sz√ľrke fejl√©c√©ben olvashat√≥ inform√°ci√≥ arra√≥l, hogy a poszt szerzŇĎje is besz√°llt-e, illetve hogy h√°ny r√©sztvevŇĎ van. Fontos, hogy az alapn√©zetben nem l√°that√≥ minden egyes hozz√°sz√≥l√°s, hanem maximum 3 aj√°nlott v√°lasz. A teljes thread akkor bontakozik ki, ha r√°kattintasz a fejl√©c jobb felsŇĎ sark√°ban l√°that√≥ apr√≥ nyilacsk√°kra. Fontos v√°ltoz√°s, hogy egy threaden bel√ľl most m√°r idŇĎrendben l√°that√≥k a hozz√°sz√≥l√°sok, fentrŇĎl lefel√© az egyre frissebbek.

Az √ļj√≠t√°s l√©nyege, hogy a felhaszn√°l√≥k sokkal kevesebb kattint√°ssal megtal√°lhass√°k az ŇĎket √©rdeklŇĎ besz√©lget√©seket. A kor√°bbi szerkezet arra a gondolatra √©p√ľlt, hogy csak a legjobb besz√©lget√©seket mutassuk meg, a reszlihez m√°r lapozgatni kelljen. A mostani arra, hogy b√°r a rangsorol√°s v√°ltozatlanul megmaradt, k√∂nnyebb √©s gyorsabb legyen megtal√°lni egy olyan hozz√°sz√≥l√°st ami mondjuk m√©g nem alakult threadd√©, de meg√©rdemeln√©. Arra sz√°m√≠tunk, hogy az √ļj kommentdiz√°jn elŇĎnyei ann√°l jobban kidomborodnak, min√©l t√∂bb a hozz√°sz√≥l√°s.

Ha van v√©lem√©nyed a v√°ltoz√°sr√≥l, legyen az negat√≠v, pozit√≠v vagy egyfelŇĎl-m√°sfelŇĎl, ne k√≠m√©lj, √©s √≠rd meg a poszt al√°!