Megtaláltuk Habony Árpád új autóját

Meg akartam mutatni a legjobb új kocsikat Genfből, de kit érdekelnek a legjobb új kocsik, ha itt van ez a kőkemény csodadzsip, sólymos berakásokkal, kutyafaszával. Sikeres, G-Mercivel járó éceszgéber lennék, repülne is a pénzzel tömött Gucci-táska. Nézzük meg közelebbről!

Advertisement

Sokszor volt szerencsém az évek során Kourosh Mansory autóit közelről megcsodálni. Az iráni vállalkozó tuningcégének standja minden autószalon aranyban és szénszálban úszó fénypontja. Ezt csinálják:

  1. Vesznek egy szép, drága vagy különleges autót.
  2. ?
  3. Lett egy ötször annyiba kerülő, valahol jóval különlegesebb autó.

Aki ilyet tud, immár 26 éve, az tud valamit. Mansory legújabb munkája a Sahara Edition G-Wagen, azaz egy furcsán megizélgetett G-Merci, ami úgy néz ki, mint, ööö, hát így:

Sólymos beltér:

Advertisement

Álcamintás kézifék:

Advertisement

Ahogy Petrány Máté – akinek volt szerencséje élőben is megtekinteni ezt a csodát – fogalmazott a Jalopnikon: „They thought of everything, so you don’t have to think at all.”

Advertisement

Ha végigveretnéd a Kongót vagy a Kossuth teret ezzel a Kongótól a Kossuth térig tiszteletet parancsoló gépkocsival, feltétlenül szólj. Ha nem, és inkább a legjobb kocsikat szeretnéd megnézni Genfből, akkor ide és ide kattints.

Fotók: Petrány Máté

Share This Story

Get our newsletter