Hálistennek szó sincs céltalan cukiskodásról. A tacskók tényleg RETTEGNEK a nejlonzacskóktól.

El sem tudom k√©pzelni, mi lehetett az a zs√°k- vagy med√ļzaszerŇĪ, ugyanakkor val√≥sz√≠nŇĪleg sz√°razf√∂ldi l√©ny, amelyik annak idej√©n √ļgy beszaratta az Ňźstacsk√≥t, hogy annak √∂sszes mai lesz√°rmazottja p√°ni f√©lelemben √©l a Gonosz Zacsk√≥kt√≥l.

F√ľles igazi, b√ľszke dakszli, ŇĎ is meg van r√≥la gyŇĎzŇĎdve, hogy minden zacsk√≥ban egy gonosz kungfumester rejtŇĎzik, aki ha nem menek√ľlsz idŇĎben, vill√°mgyorsan r√°d ugrik, √©s mire egyet pislantan√°l, kiny√≠r. Ki lenne olyan bolond, hogy egy ilyen forgat√≥k√∂nyvnek szemernyi es√©lyt is adjon? H√°t F√ľli tutira nem, ŇĎ m√°r a zacsk√≥k √°rny√©k√°nak l√°tt√°n ledermed, mint Kubatov Tapolc√°n, azt√°n fut, ahogy a ‚Äúl√°ba‚ÄĚ b√≠rja. M√°r √©n is √©szrevettem magamon, hogy megrettenek, ha valami gyan√ļsan zizzen a parkol√≥ aut√≥k k√∂z√∂tt.

A Gonosz Zacsk√≥val egyetlen ellens√©g √©rhet fel, a Kegyetlen P√≥l√≥. A sz√©l nemr√©g r√°f√ļjt egy K. P.-t a ker√≠t√©sre a szok√°sos s√©ta√ļtvonalunk egyik sark√°n√°l. H√°rom napig √°t kellett menn√ľnk a t√ļloldalra, √©s morogva, hatalmas k√∂rben fordulhattunk csak r√° a merŇĎleges utc√°ra. Ekkor felt√°madt bennem a Nagy Ell√°t√≥rendszerek m√©lyre elmetemett Megreform√°l√≥ja, megfogtam a p√≥l√≥t √©s bedobtam a kuk√°ba. F√ľlike d√∂bbent √°mulattal n√©zte, hogy meg merem √©rinteni, de ŇĎt nem ilyen k√∂nnyŇĪ √°tverni: m√°snap a szemetes √°rny√©k√°t√≥l ijedt meg.