A Tommy Ramone-emléktáblát vizes ronggyal eltüntették, szobor még lehet!

Illustration for article titled A Tommy Ramone-emléktáblát vizes ronggyal eltüntették, szobor még lehet!

Az ügyészség szerint Pálinkás-Szűts Róbert nem követett el bűncselekményt, amikor filctollal jelölte meg az egykori Ramones-dobos szülőházát. Emléktábla tehát nem lesz, szobor viszont úgy tűnik, hogy igen! Bónuszként egy rendkívül szórakoztató határozat.

Advertisement

Tavaly decemberben megírtuk, hogy egykori kollégámat, Pálinkás-Szűts Róbertet (most az Origo blogszolgáltatása, a Reblog /volt Postr/ vezető szerkesztője) rabosították, amiért megemlékezett a rocktörténet talán leghíresebb magyarjának szülőházáról, amely történetesen a Toldi mozinak is otthont ad.

Advertisement

Pechjére épp tüntetés volt aznap este a belvárosban, és az arra járó készenlétiek gyorsan lekapcsolták, sőt, eljárás alá vonták őt és tettestársát. Az ügyben most született meg az ügyészség határozata, melyben nemcsak, hogy bűncselekmény híján megszüntették a nyomozást, de még a lefoglalt filctoll és golyóstoll lefoglalását is megszüntették!

A Toldi mozit pedig nem érte kár, hiszen a feliratot mosószeres vizes ronggyal eltávolították, úgyhogy mindenki boldog lehet! Alább láthatók a határozat legviccesebb részletei.

Advertisement

Pálinkás annyit mondott még, hogy emléktábla helyett rendes szobrot szeretnének állítani Erdélyi Tamásnak, és remélhetőleg erre jövőre, az első Ramones-lemez megjelenésének 40. évfordulóján sor is kerül.

Illustration for article titled A Tommy Ramone-emléktáblát vizes ronggyal eltüntették, szobor még lehet!

Share This Story

Get our newsletter