This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Megszüntettek 4 parkolóhelyet, mert egy fideszes nem tud vezetni

Illustration for article titled ​Megszüntettek 4 parkolóhelyet, mert egy fideszes nem tud vezetni

Rogánföldön az átlagosnál is jobb fideszes képviselőnek lenni. A Nyáry Pál utcában, a parkolóínség közepén azért számoltak fel 4 helyet, hogy a képviselőnek ne kelljen sokat rükvercelnie, mert azt utálja.

Advertisement

Ebben a keskeny kis belvárosi utcában irtó kevés a parkolóhely, viszont két házban is található garázs. Az egyiknél, ami közönséges emberek házában helyezkedik el, a kiállást a szokásos módon oldották meg: a kijárat mindkét oldalán kihagytak egy-egy helynyit.

A másik garázsnál viszont ezen felül a szemben lévő oldalon is megszüntettek több parkolóhelyet. Hogy miért? Mert ebben a házban lakik ennek a háznak a garázsában parkol egy kormánypárti önkormányzati képviselő, és ő ilyen nagy ívben szeret kiállni.

Advertisement

A téma nyáron a közmeghallgatáson is előkerült, személyesen Rogán polgármesternek panaszkodott egy lakó, de a Város Szíve blog posztja friss szerint a helyzet azóta is változatlan.

Share This Story

Get our newsletter